Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Acaba la darrera reforma de modernització de les estacions transformadores

23/12/2020

Acaba la darrera reforma de modernització de les estacions transformadores

Avui, 23 de desembre de 2020, des de Electradistribució Centelles, es dona per finalitzada la última reforma de modernització dels centres de transformació que hi ha a la població.

Amb l’esperit de seguir donant un servei de qualitat i de modernització de les instal·lacions, s’ha donat de baixa l’últim centre de transformació que encara disposava de una instal·lació a l’aire a 25kV. Així doncs, es tanca un cicle en el que hi havia hagut més de 80 centrals de muntatge aeri.

Uns seccionadors antics amb tall visible a l’aire, amb entrada i sortida a la ET 44 Depuradora, que donaven servei al transformador de 630kVA que subministrava tensió a la depuradora del poble.

S’ha substituït per un nou centre més modern i dotat de molta més seguretat, amb maniobra d'entrada i sortida en Mitja Tensió 25kV mitjançant cabines amb aïllament SF6. Aquesta central, de nova tecnologia, està totalment integrada a la xarxa i entrarà en funcionament així que acabi el muntatge.Com que hi ha fibra òptica a la zona es pot governar des del centre de control de la Gavarra o des del centre de Banyeres.

Seguim treballant, millorant amb seguretat i modernització, pels treballadors i clients.