Botiga al carrer
Ruta Cerdà
Alcalde respon. Instagram live
Festa solidaritat i interculturalitat
Exposició Aprofitart nens
Exposició Ombres
Aiguagim
Flama Canigó
Cinema
Dansa integrada
Futbol barri
Diada castellera
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Activitats per a commemorar el Dia de les Dones

09/03/2021

Activitats per a commemorar el Dia de les Dones

Els actes del Dia de les Dones a Centelles van començar el divendres amb la projecció de la pel·lícula “Terra de Telers”, dins del Cicle Gaudí i que va comptar amb un col·loqui amb la participació del director del film, Joan Frank Charansonnet i, l’actriu i coguionista Alba López.

El dissabte, 6 de març es va fer una Xerrada-debat amb Assumpta Montellà sobre “La No Història de les Dones”, al Casal Francesc Macià, seguit per un Gag teatral amb el grup de teatre El Triquet. Aquesta activitat estava organitzada per l’Associació Dones Centelles.

El dilluns 8 de març es va fer la lectura del manifest del Dia Internacional de les dones, que havien preparat elles mateixes, a la 1 del migdia i a les 5 de la tarda davant de l’Ajuntament i al Passeig, respectivament. A la tarda es va ballar una sardana on els balladors s’enllaçaven amb una cinta de color lila.

Al vespre es va fer l’espectacle “Degenérate mucho”, amb la companyia XL al Casal Francesc Macià. Aquest dies també s’ha comptat amb la Il·luminació amb color lila de la façana del Palau dels Comtes cada dia quan es fa fosc.

Dimecres 10 de març i divendres 19 hi ha programades dues xerrades col·loqui que es faran en línia. Les inscripcions es poden fer a www.centelles.cat/8m