Exposició Ernest Faixedas
Cursa Sahara
Concert Catarres
Exposició Neus Martin
Concert Dan Imhoff
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Creada la Taula d’Educació+ Cultura

19/04/2021

Creada la Taula d’Educació+ Cultura

El dimarts dia 13 d’abril es va crear la Taula de participació d’Educació+Cultura emmarcada dins el Pla estratègic d’Educació+Cultura 2019-2022 amb la participació d’associacions, agents socials i de la ciutadania.  La Taula ha de ser l’espai de trobada, priorització i seguiment del Pla.

El Pla estratègic, a provat l’any 2019, proposava 4 eixos principals de treball i amb 84 accions. El novembre de 2020, desprès de la parada provocada per la pandèmica del Covid19, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, es va reunir el nou Grup Motor del Pla que tenia com a objectiu prioritzar les accions a dur a terme els anys 2021 i 2022 en aquests dos àmbits.

Un cop prioritzades les accions pel treball fet pel Grup Motor entre novembre i març el compromís era validar-les amb la creació de la Taula d’Educació+Cultura.

La Taula ha de validar el Pla d’acció 2021-2022 d’Educació +Cultura i pot fer aportacions i suggeriments per tal de millorar-lo. La propera convocatòria serà el dijous 6 de maig a 2/4 de 8 del vespre per recollir totes les aportacions i aprovar definitivament el Pla d’Acció.

La proposta és que l’Ajuntament, les associacions,  els agents socials i la ciutadania tinguin un mateix full de ruta i es treballi  de forma transversal i coordinada  per un mateix objectiu: desplegar l’educació i la cultura a Centelles amb tot el seu potencial.