Protocol seguretat oficines municipals
Teatre familiar
Exposició Mostra dibuixos escolars Sant Jordi
Cinema
Fira de la Ratafia
Casal estiu
Pla Jove
Formació Google Ads
Una nit amb el Mag Lari
Parelles artístiques
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Millores a la deixalleria municipal

30/04/2021

Millores a la deixalleria municipal

Han finalitzat les obres de millora de la deixalleria municipal que permetran ampliar els serveis i millorar la gestió dels residus. Els treballs han consistit, per una banda, en la substitució de la tanca perimetral per una de nova que eviti les intrusions i robatoris de material. També per evitar robatoris i actes de vandalisme que afectin els residus especials s'ha fet un tancament de la zona habilitada per a emmagatzemar aquest tipus de residus, així com residus d'aparells elèctrics i electrònics. Finalment, s'ha instal·lat una coberta al costat de les oficines que permetrà disposar d'una zona de treball arrecerada de la pluja i del sol. 

Amb aquests espais habilitats i el reforç de la seguretat es preveu iniciar les gestions per tal que la deixalleria es constitueixi com a punt de preparació per a la reutilització de residus. Aquest és un nou projecte de prevenció de residus que està en fase de planificació i que comptaria amb la participació d'entitats socials.

A partir de l'1 de maig, la deixalleria inicia l'horari d'estiu amb una hora més d'obertura a la tarda els dimarts i els dijous. El dissabte 1 de maig estarà tancada per ser dia festiu.
Podeu consultar l'horari i altres informacions a www.centelles.cat/deixalleria