Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Millores a la deixalleria municipal

30/04/2021

Millores a la deixalleria municipal

Han finalitzat les obres de millora de la deixalleria municipal que permetran ampliar els serveis i millorar la gestió dels residus. Els treballs han consistit, per una banda, en la substitució de la tanca perimetral per una de nova que eviti les intrusions i robatoris de material. També per evitar robatoris i actes de vandalisme que afectin els residus especials s'ha fet un tancament de la zona habilitada per a emmagatzemar aquest tipus de residus, així com residus d'aparells elèctrics i electrònics. Finalment, s'ha instal·lat una coberta al costat de les oficines que permetrà disposar d'una zona de treball arrecerada de la pluja i del sol. 

Amb aquests espais habilitats i el reforç de la seguretat es preveu iniciar les gestions per tal que la deixalleria es constitueixi com a punt de preparació per a la reutilització de residus. Aquest és un nou projecte de prevenció de residus que està en fase de planificació i que comptaria amb la participació d'entitats socials.

A partir de l'1 de maig, la deixalleria inicia l'horari d'estiu amb una hora més d'obertura a la tarda els dimarts i els dijous. El dissabte 1 de maig estarà tancada per ser dia festiu.
Podeu consultar l'horari i altres informacions a www.centelles.cat/deixalleria