Col·laboradors Ajuntament de Centelles Tallers Sala Boreas Aeronautics Alella Vinícola Juvé y Camps Ratafia Bosch

Vesprades de Tardor
Del 19 al 28 d'octubre de 2018


Amb la tardor, el cicle vital de la natura ens convida a un moment de calma, reflexió i contemplació interior. L’observació del canvi de colors i la caiguda lenta i pausada de les fulles, que al Japó s’anomena “momijigari” i és una forma de meditació, a Centelles l’acompanyem amb la millor música en directe, composta i interpretada per joves artistes amb gran talent.

Aquest any comencem el divendres 19 d’octubre amb un homenatge al genial músic, pedagog i compositor Leonard Bernstein, per commemorar el centenari del seu naixement, i ho farem projectant la seva obra més icònica, el musical “West Side Story”. Seguidament, el dissabte tindrem el goig de gaudir de les composicions fresques i estimulants de Guillem Roma, que ens presenta el seu últim disc “Connexions”. El diumenge farem el concert dels joves intèrprets amb alumnes de l’Escola de Música de Centelles i del Conservatori de Música de Vic.

El següent cap de setmana tindrem el concert de flamenc, i després de dos anys experimentant, en aquesta edició tornem a les arrels amb un concert de guitarra. El concert serà a càrrec de Paul Bosauder, format a l’ESMUC, i la seva companyia, amb un projecte anomenat “Terra i Mar”, que aglutina tota l’essència del flamenc tradicional, amb una sensibilitat personal i elegant. Finalment el diumenge 28 d’octubre el concert de clausura ens el porta Néstor Giménez i la seva orquestra. Néstor ens presentarà “Consagració”, composició pròpia sorgida d’un encàrrec de l’Auditori de Barcelona, que es tradueix en una aventura nova, moderna i transgressora, on 22 músics interpreten 14 peces del compositor català inspirades en la gran obra d’Igor Stravinsky “La Consagració de la Primavera”. La música moderna i la música clàssica es donen la mà en un enorme projecte d’orquestra de jazz imprevisible i sorprenent.

En aquesta edició recuperem la col•laboració amb els Tallers d’Art de Centelles, creant aquest vincle entre diferents arts que ens agrada tant a les Vesprades de Tardor. I justament amb la música i el tema de l’últim concert, la primavera, els/les joves artistes imaginaran les seves creacions plàstiques, que exposarem a la sala de concerts durant el festival.

No us ho penseu. Veniu a meditar!!

UBICACIONS

CENTRE PARROQUIAL
C/ Marquès de Penyaplata, 14
08540 CENTELLES
CASAL FRANCESC MACIÀ
C/ Anselm Clavé, 9
08540 CENTELLES

 


Mostra un mapa més gran

Venda d'entrades una hora abans a taquilla.
Aforament Limitat.

PROGRAMA

Divendres 19 d'octubre - 21.30h
Projecció de pel·lícula "West Side Story"
Centre Parroquial
[+] més

Dissabte 20 d'octubre - 21.30h
"Connexions" Guillem Roma
Centre Parroquial
Preu: 10 €
[+] més

Diumenge 21 d'octubre - 18.00h
"Joves Intèrprets" EMVIC i Escola de Música de Centelles
Centre Parroquial
Preu: 5€ (gratuït alumnes Escola de Música)
[+] més

Dissabte 27 d'octubre - 21.30h
"Terra i Mar" Paul Bosauder
Centre Parroquial
Preu: 10 €
[+] més

Diumenge 28 d'octubre - 18.00h
"Consagració" Néstor Giménez Orchestra
Casal Francesc Macià
Preu: 10 €
[+] més

SEGUEIX-NOS A:

Facebook Twitter YouTube