La menuda Flauta Màgica
463
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-463,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

diumenge 27 OCT › 10.30h

LA MENUDA FLAUTA MÀGICA

Òpera de Mozart amb l’orquestra JOVic
Per a nens i nenes de 0 a 100 anys

10 €

CASAL FRANCESC MACIÀ

C/ Anselm Clavé, 9
08540 CENTELLES

JOFRE BARDOLET CASADEVALL- DIRECTOR DE L’ORQUESTRA JOVIC
Jofre Bardolet Casadevall nasqué a Vic l’any 1999. Inicià els seus estudis musicals a l’Escola de Música i Conservatori de Vic, on obtingué el títol de Grau Professional en l’especialitat de violí. Destaca el seu treball de recerca titulat “El joc de Beethoven”, una anàlisi dels scherzo de les nou simfonies i la composició de tres moviments a l’estil beethovenià. L’any 2020 dirigirà l’estrena d’una òpera pròpia en el marc del cicle Clàssica Jove de l’Atlàntida de Vic.
Actualment estudia direcció d’orquestra i cor a l’ESMUC amb els mestres Salvador Brotons i Johan Duijck. És el director titular de l’orquestra JOVic des de la seva fundació. També codirigeix les Caramelles del Roser de Sant Julià de Vilatorta.

PLANTILLA JOVic

VIOLINS I
Núria Güell
Judit Tió
Alba Compte
Clàudia Puigsaslloses
Jordi Isern
Edu Ortega
Magalí Colomer

VIOLINS II
Maria Erra
Marina Amargant
Jana Lüscher
Anna Rossinyol
Júlia Torras
Laia Casanovas

VIOLES
Ia Codinachs
Martí Font

VIOLONCELS
David Bofias
Paula Camps
Mar Parareda
Sergi Solà

CONTRABAIXOS
Oriol Coromina
Marçal Vilà

FLAUTES
Laia Ordeix*
Ariadna Roca**

OBOÈS
Oriol Puig*
Fiona Sosa

CLARINETS
Lluc Barcons*
Daniel Vallejo

FAGOTS
Jan Mas*

TROMPES
Jordi Peiró
Miquel Vallejo

TROMPETES
Aaron Molinari

TIMPANI/GLOCKENSPIEL
Quim Puertas

*solistes
**piccolo

ANNA CASADEVALL PUIG – NARRADORA –SENYORA DELS COLOMS – PAPAGENA

Anna Casadevall Puig es titula al Conservatori Superior de Música de Barcelona de la mà de Montserrat Pueyo i Enriqueta Tarrés.
Ha cantat arreu de Catalunya, les Illes i França.
És professora de Cant i Llenguatge musical a l’Escola de música i Conservatori de Vic.
Va ser professora de l’Escola de Música Municipal de Centelles.

SEBASTIÀ BARDOLET – DIRECTOR DEL COR JOVE DE L’ESCOLA DE MÚSICA I CONSERVATORI DE VIC
El Cor Jove de l’Escola de Música i Conservatori de Vic està integrat per una trentena de nois i noies entre catorze i divuit anys. Tots ells estudien, a més, diferents especialitats instrumentals i dediquen una molt bona part del seu temps extraescolar a la música. Els nois i noies provenen de diferents poblacions de les comarques d’Osona, Ripollès i la Selva. Des de la seva creació a principis dels anys dos mil, està dirigit per Sebastià Bardolet, professor i antic director de l’escola, així com professor de la Uvic i professor col·laborador de l’ESMUC.

COR JOVE

Daniel Adell Alcoba
Max Bertran Canicio
Ingrid Bofias Colomer
Jana Bover Prat
Carla Buxadé Casajuana
Camila Cañari Amato
Grau Caralt Aguilera
Àngels Carbonell Vidal
Mireia Clusells Escalé

Gemma Codina Cros
Mar Corrons Ortiz
Aina Costa Tria
Júlia De Rocafiguera Campdelacreu
Marta Espina Oliver
Maria Espuny Parés
Joan Espuny Parés
Clara Font Barniol

Anna Freixas Solà
José Raul Gaitan López
Marc Galtés Montmany
Judit Iborra Colomer
Olga Llovera Freixanet
Queralt Marsal Hoyas
Bruna Palomera Casas
Roser Pérez Plancha
Meritxell Puig Canal

Pau Puig Vila
Laura Quílez Agraz
Mei Shu Sánchez Roca
Júlia Sors Sánchez
Mar Tanyà Bau
Laura Tornés Llòpis

ANTONI FONT MIR – DIRECTOR ESCÈNIC
Antoni Font Mir va ser pioner en el teatre musical a Osona, formant la primera companyia activa de la comarca l’any 1997. Ha exercit com a professional en la majoria de registres on es desenvolupen les arts escèniques, excel·lint en tots els rols: interpretació, cant, direcció escènica, il·luminació i com a adaptador de lletres de cançons al català. Des de fa anys també té una continuada implicació en l’àmbit
pedagògic com a professor de cant i teatre. Al territori català cal destacar el projecte Fem un musical, programa televisiu guanyador a la 32a edició dels Premis de Televisió Local de Catalunya, com el millor programa de televisió local de 2012 amb Joseph i l’increïble abric en technicolor.
Té estudis de cant i de ball, i ha tingut professors com Hellen Rowson, Paul Farrington o Maria Friedman. Ha participat en molts projectes teatrals i musicals tant com actor com director escènic, com per exemple “El Mikado”. Ha dirigit alguns videoclips del grup « Obeses”.

ANABEL REAL – REINA DE LA NIT
Anabel Real va cursar els estudis superiors de cant a l’ESMUC, becada per la Fundació Victoria de los Ángeles. A continuació, va ser alumna del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo (Palau de les Arts Reina Sofía de València). Al 2013, va debutar al Teatre La Faràndula de Sabadell amb el rol de la Reina de la Nit a La flauta màgica. Actualment s’especialitza en rols de soprano lírica de coloratura i també canta sovint oratorio i Lied.

JUDIT MUÑOZ  SELLÉS – PAMINA
Nascuda a Vic, inicia els seus estudis musicals al Conservatori de la mateixa ciutat en la modalitat de piano clàssic i finalitza el Grau Professional sota el mestratge de Joan Rubinat el 2008. Del 2008 al 2012, cursa el Grau Superior al Conservatori de Música del Liceu amb Daniel Ligorio i durant aquella etapa es forma acompanyant a cantants amb Josep Surinyac i Alan Branch. El 2019, ha finalitzat el Grau Superior de Cant Clàssic al mateix Conservatori amb la mezzosoprano Marisa Roca i el pianista i director Tomeu Quetgles.
Ha assistit com a alumna activa a classes magistrals i ha rebut consells de Cheryl Studer al Mozarteum de Salzburg, entre altres. Ha participat en molts projectes i ha ofert recitals en diverses sales del país, destacant la seva participació al Festival LIFE Victoria.

NÉSTOR PINDADO – SARASTRO
Baix-baríton de Terrassa i format a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb Lambert Climent en especialitat de música antiga, debuta el 2014 a l’Auditori de Barcelona i a 2015 al Palau de la Música Catalana i al Festival Castell de Peralada. El 2018 guanya el segon premi del concurs líric internacional “Germans Pla, ciutat de Balaguer”. De veu càlida, profunda i vellutada, ha col·laborat amb el Gran Teatre del Liceu o el Teatro Real, l’Auditorio Nacional, i amb festivals com el Festival de música antiga d’Utrecht o el Festival de música contemporània OFF Liceu. Entre els projectes de 2019 destaca la participació a Madama Butterfly a la Royal Opera House de Oman dirigit per Marco Armiliato.

JOAN MAS SOLER – TAMINO I MONOSTATOS

Nascut als Hostalets de Balenyà (1991), inicià els estudis de música a l’Escola Municipal de Música de Centelles i al Cor Infantil La Violeta. Del 2001 al 2005 entrà a formar part de l’Escolania de Montserrat, on participà en dues produccions del Gran Teatre del Liceu. També participà en la gravació de dos CD, Vespres de Montserrat i O vos omnes. Treballà amb directors com Jordi Savall o Mistislav Rostropovitx, entre d’altres, i inicià els estudis de clarinet amb Alfons Reverté i Martí Guasteví. Continuà els estudis musicals al Conservatori de Música de Vic amb Natàlia Arroyo. Actualment està cursant l’últim curs d’estudis superiors de Cant al Conservatori superior del Liceu amb la Mezzosoprano Marisa Roca i Tomeu Quetgles.
Ha sigut membre de diverses formacions corals del territori. Actualment forma part del Cor de Cambra del Palau de la Música, la Capella de Música de l’Escolania de Montserrat i la Jove Capella Reial.
En l’àmbit de cant modern, actualment forma part del quartet Metropolitan Union on desenvolupen l’estil de música Barbershop.

ORIOL ROCA RUSIÑOL – PAPAGENO

Neix a La Garriga el 1991. Començà els estudis de Grau Professional al Conservatori de Vic amb l’especialitat de cant.
Un cop finalitzats els estudis de grau professional començà els estudis de Grau Superior al Conservatori del Liceu amb la Carmen Bustamante, on també ha participat de diferents classes magistrals amb Carlos Chausson i Joan Pons.
La seva activitat es desenvolupa com a solista en diferents produccions i també com a pianista acompanyant de diferents corals. Exerceix com a professor de llenguatge musical, cant, piano i cant coral.
Actualment és director del cor Cantanna de Vic i de la coral Xiribec de Castellar del Vallès.

TRES GENIS
Nora Galobardes Rossell
Paula García Balbín
Claudia Andreu Muñoz

Alumnes de l’Escola de Música i del Conservatori de Vic

MARIA PEIX – ESTILISTA I VESTUARI
Sota el paraigües de ‘@mariadelestrenes’, Maria Peix hi engloba els projectes d’art i disseny en
què s’involucra. A l’acabar els Estudis Superiors en Art i Disseny, treballa com a maquilladora a El 9 TV on també presenta una secció d’idees i tendències. Combina aquesta activitat amb altres projectes tant de disseny com d’il·lustració, experimentant sempre amb tot tipus de material. Ha portat a terme tot tipus de projectes, des de confeccionar vestits per encàrrec, fins a pintant amb maquillatge o llapis sobre paper, o pintant murals qualsevol projecte en què el color sigui el protagonista principal. Li apassiona portar a la realitat idees pròpies o d’altri.
www.mariadelestrenes.com

GEORGINA JIBALLÍ MARTÍNEZ – ESTILISTA I VESTUARI

Nascuda a Manlleu (1995), dissenyadora de moda. Inicia els estudis de disseny l’any 2013 a l’Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques de la Llotja a Barcelona. Des de ben petita cursa estudis musicals a l’Escola de Música de Manlleu, on toca la flauta travessera i participa en el món coral. Actualment canta al Cor de Noies de l’Orfeó Català.
La seva trajectòria es vincula estretament en l’àmbit del vestuari escènic formant part de númerosos projectes, com diverses edicions de la Cavalcada de Reis de Badalona i el Carnaval de Barcelona. Col·labora també en el film “Cervantes contra Lope” de TVE, l’any 2016, i durant la temporada 2016/17 del programa televisiu “Polònia” de TV3. Recentment ha participat en el videoclip “Boys in the park” del grup musical barceloní Honolulu.

Direcció artística i organització: J.S.M.

PATROCINADORS

COL·LABORADORS ACADÈMICS

COL·LABORADORS