Col·laboradors Ajuntament de Centelles Tallers Sala Boreas Aeronautics Alella Vinícola Juvé y Camps Ratafia Bosch

Boston Bridges / dissabte 21 d'octubre a les 21h

Albert Bello i Oriol Saña són sinònim d'improvisació en estat pur, energia positiva, alegria i diversió. Acompanyats per una solida base rítmica, al més pur estil del Hot Club de France, interpreten un repertori on el virtuosisme i la sensibilitat es combinen per fer que l’audiència visqui una experiència musical molt especial. Tot amb una cuidada posada en escena i amb una connexió amb el públic que fa vibrar l’audiència des del primer minut fins a l'última nota.
El repertori del concert combina els temes enregistrats en aquest nou CD, basat principalment en composicions d'Albert Bello, amb altres composicions de Django Reinhardt.

Albert Bello - guitarra solista
Oriol Saña - violí
Claudi Làzaro - guitarra rítmica
Queralt Camps - contrabaix

 

Elisa Prenda / diumenge 22 d'octubre a les 18:30h

Jove estudiant de l’ESMUC, Elisa Prenda ens presenta el seu projecte amb els temes que ella ha treballat amb base a grans obres del flamenc o temes personals. Per exemple la Soleà es basa en l’obra “Aires Gitanos” de Pablo Sarasate; per la seguirilla fa servir la “Tonada de luna llena” de Simón Díaz, la nana “Cristal y Fuego” s’inspira en l’obra homònima de Manuel de Falla, o el taranto “Aylan Kurdi” és una composició original que pretén expressar el sentiment de pena, de ràbia i malenconia profunda que ens produeixen les imatges dels refugiats de Síria. Un concert de flamenc pur amb fusió d’altres disciplines.

Programa del concert:
BULERÍAS (Música Daniel Méndez i David Cerreduela)
NANA “Cristal y Fuego” (Música M. de Falla-Elisa Prenda, lletra Pedro Madroñal)
SEGUIRILLA (Música Simón Díaz-Elisa Prenda)
TARANTO “Aylan Kurdi” (Música Elisa Prenda, letra Pedro Madroñal)
SOLEÁ POR BULERÍAS (Música Pablo Sarasate- Elisa Prenda)
ZAMBRA-TANGOS (Arranjament Elisa Prenda – Jordi Rodríguez)
RUMBA “La Dolorsita” (Música Elisa Prenda)

Elisa Prenda - violín
Jordi Rodríguez – Guitarra Flamenca
Cristina López - Cante
Agustín Espín – Bajo Eléctrico
Ángel Pérez - Piano
David Domínguez – Pecusión


Gemma Humet / dissabte 28 d'octubre a les 21h

Últim treball d’una cantautora amb una forta personalitat musical, on es mostra la seva maduresa artística, amb música fresca que sap combinar diferents estils i lletres colpidores.

L’ “encara” és aquella fracció de temps que fa possible l’impossible.
Encara’t a la certesa que la realitat present no és ni única ni immòbil.
I només així, del fang en tornarem a fer brotar les flors que, junts, veurem renéixer com els brots d’un nou futur.
Encara.
Gemma Humet – Diumenge, 29 de gener de 2017


Adri González - Teclat
Antonio Torres - Bateria

Vox Harmònica Ensemble / diumenge 29 d'ocutbre a les 18:30h
Amb "Club Monteverdi", l’Ensemble Vox Harmònica ret homenatge a Claudio Monteverdi en el seu 450 aniversari, per qui és considerat no només el pare de l’òpera sinó fins i tot de la música moderna.
El "Club Monteverdi" és una obra de teatre escrita pel dramaturg Jordi Pérez Solé amb música de Claudio Monteverdi, de temàtica totalment contemporània. La necessitat del geni de Cremona de transmetre els afectes humans a través de la música sintonitza a la perfecció amb la necessitat de l’ésser humà del segle XXI de viure experiències sensorials intenses mitjançant noves tecnologies. A través de la música de Monteverdi, els visitants d’aquest club, intèrprets i espectadors, viuran situacions d’avui i sentiran emocions no tan diferents d’aquelles generades i sentides fa 400 anys a la Màntua o a la Venècia que varen sentir-la interpretada pel seu compositor.
Anaïs Oliveras
Eulàlia Fantova
Mariona Llobera
Carles Prat
Víctor Vilca
Edwin García