Imprimir Ajuda'ns a millorar ARXIVEM LA COVID19

Històries de solidaritat pel Coronavirus a Centelles


Aquests dies Centelles s’ha omplert de petites grans històries de solidaritat per la situació extraordinària que estem vivint, per això l’Ajuntament de Centelles se suma a la campanya #ArxivemlaCovid19 amb l’objectiu de recollir els documents que siguin testimonis d’aquesta solidaritat.

Es poden enviar documents textuals, fotografies o vídeos amb els testimonis de persones implicades (més llargs o més curts, en primera o tercera persona, amb els noms canviat o anònims), els dibuixos dels infants, els carrers buits, la tasca de les xarxes de voluntariat (anant a comprar o la farmàcia, cosint mascaretes, etc.), els reconeixements als sanitaris i serveis municipals, les activitats veïnals, els cartells dels comerços i botigues explicant el tancament, la decoració i les activitats als balcons o qualsevol altra idea que s’hagi portat a terme durant aquests dies.

Els documents digitals es poden enviar al correu centellescultura@gmail.com indicant per cada document:

DADES DE CONTACTE

- Nom i cognoms (de la persona, família o entitat que fa la cessió)
- Nom i congoms dels representant (en cas que n'hi hagi)

DADES DELS DOCUMENTS

Indicant:
1. Autor: nom de la persona física o jurídica autora del document.
2. Ubicació: carrer o zona aproximada.
3. Data: de creació del document.
4. Títol: acció que recull el document de forma breu.
5. Drets d’accés i difusió: indicar que es cedeixen els drets de reproducció, consulta i difusió.

Es pot enviar la documentació en forma d’ajunt al correu o bé a través de serveis gratuïts de fitxers (www.wetransfer.com) en cas que els documents pesin molt. És important no oblidar afegir els cinc camps d’informació o bé al cos del correu o bé al missatge del wetransfer. En el cas de documents analògics es poden guardar de moment els documents i fer-ne el lliurement quan s’acabi el confinament.

Volem recollir tots aquests testimonis per deixar constància de la solidaritat existent a Centelles per poder-les compartir amb tothom i conservar-les per les futures generacions.

Protecció de dades

D'acord amb la Llei de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades personals s'incorporaran al fitxer del Registre de documents de l'Ajuntament de Centelles, amb la finalitat de gestionar el tràmit o servei sol·licitat.
No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Ajuntament de Centelles C/ Nou, 19 Centelles (08540) Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça centelles@diba.cat indicant clarament en l'assumpte: Tutela de Drets LOPD.

Darrera actualització: 30 d'abril de 2020

Responsable polític

Responsable tècnica

Relacionat