Imprimir Ajuda'ns a millorar Joves en equilibri

Joves en equilibri és un projecte d’acompanyament i descoberta emocional dirigit a joves a partir de 12 anys i fins els 30 anys. A través de dinàmiques, activitats i tallers individuals i grupals i els suport expert d’una professional en psicologia, ens endinsarem i aprendrem a gestionar les nostres emocions, sentiments i situacions vitals per tal de poder afrontar els canvis i situacions complexes que té la vida.

És un servei gratuït, voluntari i confidencial al qual s’hi pot acostar qualsevol jove que així ho desitgi.

Per més informació i consultes podeu contactar al 93 812 323 (de dilluns a dijous de 17 a 20h), apropar-vos al C/ Jesús 25 (dimarts, dimecres o divendres de 17h a 20h) o bé escriure a jovesenequilibri@gmail.com

Serveis

  • Psicologia: S’ofereixen 4 sessions gratuïtes de seguiment amb una professional qualificada en psicologia per a aquelles persones joves que ho necessitin o ho sol·licitin.
  • Acompanyament individual: Espai segur i confidencial perquè els joves puguin parlar de les seves preocupacions i emocions. Això pot incloure la identificació i la comprensió d’emocions, la gestió de l’estrès i l’ansietat o l’afrontament de situacions difícils i la resolució de problemes.
Borsa de treball

Localització El PIPA

Projecte en col·laboració amb:

Darrera actualització: 29 d'abril de 2024

El PIPA

Horari

  • De dilluns a dijous de 17 a 20 h

Responsable polític

Responsable tècnic

També et pot interessar