Imprimir Ajuda'ns a millorar Alcaldia

Benvinguts i benvingudes al web de l’Ajuntament de Centelles

En nom de l’entitat que represento us convido a consultar aquest portal que vol ser una eina de comunicació, d’interrelació i de participació tant per a les persones de Centelles com per a les que ens visiten d’arreu, i on hi trobareu la informació relacionada amb el nostre poble, els serveis i les activitats que fem.

Si ens voleu visitar, hi trobareu la informació turística i, alhora, us animem a conèixer la nostra vila de primera mà on el passat medieval es reflecteix als carrers del nucli històric. Centelles és un poble amb molt dinamisme comercial i d’activitats. Un clar exemple n’és el comerç que, els diumenges al matí, conviu amb el mercat setmanal als carrers del centre de la població.

Alcalde Josep Paré Aregall

A més, el web, disposa de pàgines que són una extensió de l’administració municipal que fan de l’Ajuntament una administració oberta i propera a centellencs i centellenques. Actualment ja podeu fer diversos tràmits en línia i estem treballant per augmentar aquests serveis per tal de facilitar-vos les gestions.

Seguim els criteris InfoParticipa (Índex de Transparència del Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB), cada vegada més exigents, en benefici de millorar l’accés de la ciutadania a l’Administració i fent-ne un ens més transparent.

Amb la mateixa voluntat de proximitat hi trobareu els directoris dels serveis i dels equipaments municipals -culturals, educatius i esportius- i de les entitats que conformen el teixit associatiu de la nostra vila. El web també inclou la informació política i municipal ¬-convocatòries i vídeo actes- per seguir el dia a dia del consistori i amb l’objectiu de retre comptes a la ciutadania hi ha disponibles les dades econòmiques per facilitar-ne el seguiment i el control de la gestió.

Tenim un compromís amb la participació ciutadana i la transparència i, per aquest motiu, també trobareu a la vostra disposició tots els processos i les enquestes que s’han fet fins ara. En cada procés es creen els espais i els mitjans per tal que les persones puguin fer les seves aportacions i amb el convenciment que amb la vostra opinió podem millorar.

Us animo a utilitzar aquest canal, dissenyat amb criteris d’accessibilitat i transparència, perquè entre tots i totes fem avançar el nostre poble.


Josep Paré Aregall
Alcalde

Centelles, 16 de juliol de 2019

Darrera actualització: 20 de juny de 2023

Ajuntament de Centelles

  • C/ Nou, 19 08540 Centelles

Tel. 938 810 375

Atenció presencial de l'alcalde a hores convingudes

Enviar correu electrònic a l'alcalde

També et pot interessar