Imprimir Ajuda'ns a millorar Alcaldia

D’ençà del 2003 quan vàrem posar en funcionament el primer web, del 2009 que el vam reformar integralment, fins avui que en presentem un de nou, les comunicacions via telemàtica han esdevingut l’eix vertebrador de tota societat moderna. I si inicialment era més com una eina d’informació històrica del municipi i de l’entitat, ara esdevé un canal de comunicació constant, que minut a minut les seves pàgines es van utilitzant per a qualsevulla de les accions que s’han de fer en un ajuntament, tant en els tràmits administratius com en les ofertes de feina, com en els plecs de clàusules per a qualsevol adjudicació d’obra o de béns d’equipament.

És per això que té tot el sentit aquest nou entorn web, perquè l’hem adaptat a tots els mitjans que hi ha actualment per a poder esdevenir una eina útil per a tota la ciutadania ja que s’hi pot accedir a través d’una tauleta, d’un mòbil o des de l’ordinador. I aquesta interacció, com que és instantània, cada dia es fa més des d’un aparell mòbil i és per això que l’hem adaptat a un llenguatge que pugui ser altament efectiu amb aquests aparells.

alcalde

El web que avui us presentem conté informació a través de més de 450 pàgines. Vol dir que qualsevol persona a través d’aquí pot tenir una radiografia completa del nostre Ajuntament. És per això que l’hem adaptat perquè sigui útil, perquè sigui eficaç però també perquè sigui una eina de treball més que cada dia necessitem.

La prova més fefaent d’això és que a través de la informació que ofereixen les pàgines s’analitza el grau de transparència d’una institució i nosaltres estem al 98’08% de transparència, la qual cosa vol dir que l’esforç per a ser útils i propers és la nostra senya d’identitat i la nostra manera de fer i d’exercir les nostres responsabilitats polítiques envers la ciutadania.


Miquel Arisa Coma
Alcalde

Centelles, 20 de març de 2018

Darrera actualització: 28 de maig de 2019

Ajuntament de Centelles

  • C/ Nou, 19 08540 Centelles

Tel. 938 810 375

Atenció presencial de l'alcalde a hores convingudes

Enviar correu electrònic a l'alcalde

També et pot interessar