Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Obertes les inscripcions al taller d'autocura dirigit a cuidadores i treballadores de la llar

12/09/2022

Obertes les inscripcions al taller d'autocura dirigit a cuidadores i treballadores de la llar

La majoria de les persones, en algun moment de la seva vida es dediquen a l'atenció i cura dels altres, una dedicació necessària per a garantir el benestar de persones dependents.

Tant si es fa per a familiars, com si es fa de forma professional, l'atenció i cura de persones requereix molta implicació i dedicació, i comporta un desgast físic, psicològic i emocional important.

Per a pal·liar aquests efectes negatius, l'Ajuntament de Centelles amb Diputació de Barcelona ofereix el taller d'autocura dirigit a dones cuidadores i treballadores de la llar.

Es tracta d'un taller de vuit hores repartit en dues sessions durant el qual es faran activitats d'autoconeixement i s'aprendran recursos per a afrontar emocions i pensaments negatius com poden ser la tristesa, la soledat o l'estrès.

Per a poder facilitar la participació en el taller, l'Ajuntament ofereix la possibilitat d'un servei d'atenció a la persona amb dependència de forma subvencionada durant l'horari del taller. Aquesta subvenció es podrà facilitar gràcies al suport de la FEMP.

Per a més informació i inscripcions, es pot contactar amb les oficines del carrer Nou, número 11, al telèfon 938 811 257 o bé escriure a l'adreça electrònica cntl.ope@centelles.cat. Les places, que són limitades, s'assignaran per ordre d'inscripció.