Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Sessió informativa: la contractació de treballadores de la llar

13/10/2022

Sessió informativa: la contractació de treballadores de la llar

L'Ajuntament de Centelles ha organitzat una sessió informativa destinada a conèixer la normativa de treball de la llar. Aquesta sessió està dirigida a famílies que tenen persones treballant al domicili (ja sigui fent tasques domèstiques com de cures), i també a les pròpies treballadores i a altres persones interessades en la millora de les condicions de treball del sector.

Durant la sessió es parlarà d'aspectes com la necessitat de tenir contracte si es treballa en una casa i quins passos cal seguir per a fer-lo, el funcionament de les cotitzacions a la Seguretat Social, el salari, els drets de vacances i prestacions, els riscos laborals...

L'exposició i resolució de dubtes aniran a càrrec d'Isabel Faya, fundadora de Mans que Cuiden, una associació que té per objectiu atendre a les persones que ho necessiten tenint cura de les persones cuidadores, i de Pedro Moreno, tècnic de Anem per feina, ONG fundada el 1998 i especialitzada en la intermediació laboral a empreses i famílies.

La sessió La contractació de treballadores de la llar serà el proper dilluns 17 d'octubre a les 6 h de la tarda a la Sala de baix de la Violeta.