Exposició Miquel Vilà
Teatre familiar
Cau de Bruixes
Sopar embruixat
Carnaval
Mostra Artistes Locals
Exposició espai Cerdà
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Inscripcions obertes al Taller formatiu “Sobreviure als murs”

Inscripcions obertes al Taller formatiu “Sobreviure als murs”

El proper dissabte 19 de maig se celebrarà el taller formatiu “Sobreviure als murs” a la sala de baix de la Violeta.

• Dirigit a adults a partir de 14-16 anys: donant context, informació més especialitzada, un taller de reflexió a partir de les fotografies i els vídeos del projecte i al voltant de la nostra percepció dels diferents tipus de persones (refugiades/ migrants, diferents procedències i/o color de pell).

• Anàlisi dels contextos de les persones migrants i refugiades, durant la ruta migratòria i la seva situació a casa nostra. Els drets reconeguts i no aplicats, les vulneracions que es donen a les fronteres, els reptes d'Espanya com a país d'acollida i els interessos polítics i econòmics darrere d'aquestes situacions.

• També es pretén treballar amb alguns exemples per a què des de la pròpia ciutadania es tinguin eines per passar a l'acció i la mobilització a nivell local , fomentant la participació de tots i totes en la defensa dels drets humans a casa nostra.

• Seguint una metodologia participativa i interactiva, potenciant la reflexió i l’acció ciutadana. Dinàmiques participatives que potencien el debat i la reflexió entre els "altres" i el "nosaltres".

Places limitades.

« INSCRIPCIONS ONLINE »