Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Inscripcions obertes al Taller formatiu “Sobreviure als murs”

04/05/2018

Inscripcions obertes al Taller formatiu “Sobreviure als murs”

El proper dissabte 19 de maig se celebrarà el taller formatiu “Sobreviure als murs” a la sala de baix de la Violeta.

• Dirigit a adults a partir de 14-16 anys: donant context, informació més especialitzada, un taller de reflexió a partir de les fotografies i els vídeos del projecte i al voltant de la nostra percepció dels diferents tipus de persones (refugiades/ migrants, diferents procedències i/o color de pell).

• Anàlisi dels contextos de les persones migrants i refugiades, durant la ruta migratòria i la seva situació a casa nostra. Els drets reconeguts i no aplicats, les vulneracions que es donen a les fronteres, els reptes d'Espanya com a país d'acollida i els interessos polítics i econòmics darrere d'aquestes situacions.

• També es pretén treballar amb alguns exemples per a què des de la pròpia ciutadania es tinguin eines per passar a l'acció i la mobilització a nivell local , fomentant la participació de tots i totes en la defensa dels drets humans a casa nostra.

• Seguint una metodologia participativa i interactiva, potenciant la reflexió i l’acció ciutadana. Dinàmiques participatives que potencien el debat i la reflexió entre els "altres" i el "nosaltres".

Places limitades.

« INSCRIPCIONS ONLINE »