Fira Ratafia
Centelles Famílies
Festa de la solidaritat
Documental M
Cinema
Botiga al carrer
Exposició Ersilia
Escola arts
Guia activitats joves
Piscina Estiu
Aplec Sardana
Concert Sardana
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Participa en l'enquesta per elaborar el Pla de Salut de Centelles

27/03/2023

Participa en l'enquesta per elaborar el Pla de Salut de Centelles

Des de l’Ajuntament us proposem la participació al Pla de Salut de Centelles. Aquest és un pla que vol fer una diagnosi de l’estat de la salut al nostre poble, i definir les estratègies per a assolir que tots i totes puguem gaudir d’una bona salut, i que ho fem amb equitat. L’enquesta que us proposem a continuació és una eina molt important per a que puguem fer una bona avaluació.

El concepte de salut està associat als aspectes sanitaris del nostre dia a dia, a qüestions mèdiques, en definitiva a l’estat físic de les persones. Darrerament hem sentit molt a parlar d’una altra part important de la salut que és la salut mental, però també hi ha molts altres aspectes que tenen a veure amb la nostra salut i la condicionen: aspectes socials com la cultura i l’educació, les relacions entre les persones, el medi ambient, etc.

Avaluar tots aquests punts de vista de la salut és el que ens porta a proposar-vos la participació en aquesta enquesta. Agraïm molt el vostre interès i que dediqueu uns minuts a respondre les preguntes que us proposem. Totes les respostes són molt importants per a que totes i tots hi sortim representats.

Per a qualsevol dubte o aportació ens podeu contactar al correu pladesalut@salutambiental.com

» Participa en l'enquesta