Botiga al carrer
Ruta Cerdà
Alcalde respon. Instagram live
Festa solidaritat i interculturalitat
Exposició Aprofitart nens
Exposició Ombres
Aiguagim
Flama Canigó
Cinema
Dansa integrada
Futbol barri
Diada castellera
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

BAN 11 de setembre

08/09/2023

BAN 11 de setembre

L’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, és una jornada per posar en valor la història i alhora per reflexionar sobre el present i els reptes de futur per al nostre país. Un país divers i plural que hem de construir amb el respecte a la llengua, a la cultura, la història i a les nostres tradicions.

En el context dels actes que s’organitzen a Centelles per a aquesta commemoració us animo a participar en l’acte organitzat per al proper diumenge dia 10 de setembre. Un acte cultural emmarcat dins de l’any Rector de Vallfogona per a commemorar els 400 anys de la seva mort en el qual es llegirà poesia seva amb acompanyament musical del Cor Cantus Firmus. Seguidament hi haurà audició de sardanes amb la cobla Vila de la Jonquera. Vull agrair la implicació de l’entitat sardanista de Centelles que ha tornat a activar aquesta dansa catalana, amb molt d’èxit, a la vila.

La Diada és una jornada de reivindicació. Us animo a viure-la i celebrar-la amb civisme, esperança i confiança. El caràcter constructiu i lluitador dels catalans i catalanes ens fa forts com a poble. Treballem perquè aquests valors ens portin col·lectivament a construir un poble i un país millors.

Us convido a participar activament de les activitats que s’organitzen Centelles i a la nostra comarca i a penjar la senyera a balcons i finestres.

Visca Centelles i visca Catalunya!

Josep Paré Aregall
Alcalde

Centelles, 8 de setembre de 2023