Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Restriccions de trànsit per obres del 4 de novembre al 13 de desembre

05/11/2019

Restriccions de trànsit per obres del 4 de novembre al 13 de desembre

En motiu de les obres d’urbanització del carrer del Fortuny, Plaça de la Estació, carrer de l’Estació i carrer Marquès de Peñaplata (Cal Carter) us informem que el dilluns dia 4 de novembre començaran les obres de la plataforma elevada.
Les obres afectaran als carrers: de l’Estació, carrer Marquès de Peñaplata, carrer Anselm Clavé, Carrer Fortuny, carrer de l’Hospital, carrer Sant Antoni i Passatge de l’Estació (El Bosquet).

La previsió de la durada d’aquesta obra a la zona afectada serà del dilluns dia 4 de novembre fins el 13 de desembre.

Durant els dies que durin les obres, els veïns de les cases de la farinera hauran d’entrar i sortir dels pàrquings per la part de baix del carrer de l’Estació, direcció al carrer Ildefons Cerdà.
El veïnat de la zona del Bosquet no podran entrar ni sortir amb els vehicles del pàrquing durant el temps que durin les obres.
La zona senyalitzada per les obres serà de doble direcció pel veïnat. Per aquest motiu estarà prohibit estacionar-hi, tal com s’adjunta en el plànol.

« OBRIR PLÀNOL »

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració. 

*Del 4 al 8 de novembre quedarà tallat el tram del carrer de l’Hospital des de la Plaça Major fins el Pas de Ronda Tàpies.