Botiga al carrer
Ruta Cerdà
Alcalde respon. Instagram live
Festa solidaritat i interculturalitat
Exposició Aprofitart nens
Exposició Ombres
Aiguagim
Flama Canigó
Cinema
Dansa integrada
Futbol barri
Diada castellera
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Ajuts per al manteniment de l’ocupació i per a l’impuls de projectes de transformació digital per a microempreses i autònoms

11/05/2020

Ajuts per al manteniment de l’ocupació i per a l’impuls de projectes de transformació digital per a microempreses i autònoms

» Ajuts extraordinaris per al manteniment de l’ocupació en microempreses i autònoms.
El Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya preveu destinar 5 milions d’eurosa autònoms i microempreses que tinguin com a màxim 10 treballadors i que hagin mantingut la plantilla durant aquestes setmanes, ja sigui perquè han efectuat un expedient temporal de regulació d’ocupació (ERTO) o han reduït la jornada laboral dels contractes de treball.
En aquesta línia, hi haurà un ajut del 50% del salari mínim interprofessional (SMI) per a un màxim de 3 treballadors i durant 6 mesos, o la part proporcional en cas de jornada parcial. Cal mantenir el 100% de la plantilla que hi havia abans de l’estat d’alarma i com a mínim durant 12 mesos després del reinici de l’activitat.
» Més informació

» Ajuts per a l’impuls de projectes de transformació digital per a microempreses i autònoms.
El Departament de Treball també ha presentat un segon ajut que destinarà 2,1 milions d’euros a les entitats d’àmbit sectorial que representin a les microempreses (que ocupin màxim 10 treballadors) i autònoms dels sectors que es prioritzin mitjançant la convocatòria. Es preveu que aquests sectors siguin: comerç, turisme, hostaleria i cultura. És una subvenció per a dues actuacions:
1. La definició, el disseny i l’execució del projecte de transformació digital, que haurà de ser extrapolable a les microempreses i els autònoms del sector (màxim 30.000 euros).
2. La formaciónecessària per implementar el projecte (màxim 30.000 euros).
» Més informació

Les ajudes estan pendent de convocatòria a les properes setmanes.