Fira Ratafia
Centelles Famílies
Festa de la solidaritat
Documental M
Cinema
Botiga al carrer
Exposició Ersilia
Escola arts
Guia activitats joves
Piscina Estiu
Aplec Sardana
Concert Sardana
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Setmana de l’Energia 2020, del 22 al 26 de juny

18/06/2020

Setmana de l’Energia 2020, del 22 al 26 de juny

Europa celebra cada any la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica. Des de l’Ajuntament de Centelles participem des de fa anys a la cita i, enguany, ens hi hem adherit de nou. 

Degut als requisits de seguretat indicats per les autoritats sanitàries amb motiu de la COVID19 que dificulten l’organització d’activitats presencials, posem a la disposició de tota la ciutadania un seguit d’activitats virtual que s’ofereixen des de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) i que pensem que poden ser del vostre interès. 

De manera específica, us animem a participar en els Webinars "Canvia d'Energia" que tindran lloc els dies 23 i 26 de juny (Grup 1) i els dies 30 de juny i 1 de juliol (Grup 2). Les inscripcions es poden fer a través del web:

Grup 1: http://icaen.gencat.cat/ca/detalls/activitatagenda/20200623_webinnarCiutadaniaICAEN

Grup 2: http://icaen.gencat.cat/ca/detalls/activitatagenda/Webinar-per-ciutadania-Canvia-dEnergia-00001 

Altres recursos oberts, com ara jocs i activitats en línia per a infants, joves i adults, vídeos de xerrades curtes i tutorials, exposicions virtuals, reptes, sessions per estalviar energia a la llar i fins i tot un escape room virtual els trobareu a la web: http://icaen.gencat.cat/ca/l_icaen/campanyes/setmana-de-l-energia/recursos/

 

Des de l’Ajuntament de Centelles us animem a participar-hi i a descobrir totes les possibilitats per contribuir a la reducció dels efectes del canvi climàtic mitjançant l’estalvi energètic i fer front, conjuntament, a l’emergència climàtica.