Protocol seguretat oficines municipals
Teatre familiar
Exposició Mostra dibuixos escolars Sant Jordi
Cinema
Fira de la Ratafia
Casal estiu
Pla Jove
Formació Google Ads
Una nit amb el Mag Lari
Parelles artístiques
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Setmana de l’Energia 2020, del 22 al 26 de juny

18/06/2020

Setmana de l’Energia 2020, del 22 al 26 de juny

Europa celebra cada any la Setmana Europea de l'Energia Sostenible amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica. Des de l’Ajuntament de Centelles participem des de fa anys a la cita i, enguany, ens hi hem adherit de nou. 

Degut als requisits de seguretat indicats per les autoritats sanitàries amb motiu de la COVID19 que dificulten l’organització d’activitats presencials, posem a la disposició de tota la ciutadania un seguit d’activitats virtual que s’ofereixen des de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) i que pensem que poden ser del vostre interès. 

De manera específica, us animem a participar en els Webinars "Canvia d'Energia" que tindran lloc els dies 23 i 26 de juny (Grup 1) i els dies 30 de juny i 1 de juliol (Grup 2). Les inscripcions es poden fer a través del web:

Grup 1: http://icaen.gencat.cat/ca/detalls/activitatagenda/20200623_webinnarCiutadaniaICAEN

Grup 2: http://icaen.gencat.cat/ca/detalls/activitatagenda/Webinar-per-ciutadania-Canvia-dEnergia-00001 

Altres recursos oberts, com ara jocs i activitats en línia per a infants, joves i adults, vídeos de xerrades curtes i tutorials, exposicions virtuals, reptes, sessions per estalviar energia a la llar i fins i tot un escape room virtual els trobareu a la web: http://icaen.gencat.cat/ca/l_icaen/campanyes/setmana-de-l-energia/recursos/

 

Des de l’Ajuntament de Centelles us animem a participar-hi i a descobrir totes les possibilitats per contribuir a la reducció dels efectes del canvi climàtic mitjançant l’estalvi energètic i fer front, conjuntament, a l’emergència climàtica.