Botiga al carrer
Ruta Cerdà
Alcalde respon. Instagram live
Festa solidaritat i interculturalitat
Exposició Aprofitart nens
Exposició Ombres
Aiguagim
Flama Canigó
Cinema
Dansa integrada
Futbol barri
Diada castellera
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Convocatòria d’ajuts econòmics per a subministraments i ajuts d’aliments per persones o famílies afectades pel COVID-19 o amb necessitats socioeconòmiques desafavorides

10/07/2020

Convocatòria d’ajuts econòmics per a subministraments i ajuts d’aliments per persones o famílies afectades pel COVID-19 o amb necessitats socioeconòmiques desafavorides

Objecte:

Els ajuts que es poden sol·licitar poden ser destinats a subministraments energètics o aliments.

1. Els ajuts destinats a subministraments energètics tenen per finalitat cobrir les despeses bàsiues de subministraments d’energia destinada al consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc.) dels habitatges on resideixen famílies que es trobin en situació de vulnerable per la situació de Covid19 residents a Centelles, així com també famílies que ja presentaven necessitat econòmica i social de Centelles prèviament.
2. Els ajuts destinats a la cobertura de l’alimentació poden ser coberts amb l’entrega d’uns lots mensuals del centre de distribució d’aliments i/o l’accés d’aliments fresc a través d’una targeta de dèbit nominal, amb un valor monetari definit, d’ús exclusiu amb per alimentació.

Persones destinatàries:
- Els ajuts van adreçats a ciutadans o o unitats familiars empadronats a Centelles a 1 de gener de 2020.
- En el cas dels ajuts destinats a subministraments energètics només cobrirà l’habitatge habitual, per factura pagada o per factura deutora. 

Termini de sol·licitud:
Del 27 de juliol al 15 de de setembre de 2020 o finalització de la partida pressupostària. 

Despeses subvencionables:
Les subvencions convocades han d’anar destinades a cobrir o finançar a fons perdut les següents necessitats o objectius:
1. Pagaments de subministraments energètics de consum domèstic (entre d’altres, aigua, electricitat, gas, gasoil, butà, llenya, etc).
2. Despeses d’alimentació.

Com sol·licitar-ho presencialment: 
La sol·licitud s’ha de presentar per via electrònica o s’admetran presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà amb cita prèvia, fins que es comuniqui la finalització de la partida pressupostària per a l’exercici 2020 o s’acabi el termini establert.
Us recomanem però que si teniu dubtes en la documentació que heu d'aportar abans de sol·licitar cita prèvia us poseu en contacte amb Serveis Socials per tal que us assessorin i us donin hora per a la tramitació:
» Telèfon: 938 810 400 (d'11 a 14.30h)
» Correu electrònic: villanuevacl@centelles.cat

» Més informació