Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Mesures extraordinàries per contenir els brots de la COVID-19

19/08/2020

Mesures extraordinàries per contenir els brots de la COVID-19

Resolució SLT/2073/2020 de 17 d'agost de 2020

Us detallem RESOLUCIÓ SLT/2073/2020, de 17 d'agost, per la qual s'adopten mesures extraordinàries al territori de Catalunya per a l'aplicació de l'Acord del Consell Interterritorial del Sistema de Salut de 14 d'agost de 2020, sobre la declaració d'actuacions coordinades en salut pública per a la contenció de la pandèmia de COVID-19.

Recomanacions de caràcter general:

• Es recomana la limitació de les trobades socials fora de grup de convivència estable.
• Es recomana que les trobades socials es limitin a un màxim de 10 persones.

En els establiments d'hoteleria, restauració i terrasses, així com en els bars i restaurants de platja, s'han d'adoptar les mesures següents:

• S'ha de garantir la distància interpersonal mínima d'1,5 metres en el servei de barra.
• S'ha de garantir una distància mínima entre taules o agrupacions de taules, d'1,5 metres, amb un màxim de 10 persones per taula o agrupació d'aquestes. La taula o agrupació de taules que s'utilitzin amb aquesta finalitat han de ser d'acord amb el nombre de persones que permeti respectar la distància mínima de seguretat interpersonal.
• S'estableix un horari de tancament dels establiments a la 1:00 hores com a màxim, sense que es puguin admetre nous clients a partir de les 00:00 hores.

Consum de tabac i assimilats:

• No es pot fumar en la via pública o en espais a l'aire lliure quan no es pugui respectar una distància mínima interpersonal d'almenys 2 metres. Aquesta limitació és aplicable, també, per a l'ús de qualsevol altre dispositiu d'inhalació de tabac, pipes d'aigua, catximbes o assimilats.

Aquesta Resolució entra en vigor avui dimarts, 18 d’agost de 2020 i és aplicable al conjunt de ciutadans i ciutadanes que es troben en territori de Catalunya, així com als sectors d'activitat econòmics i socials a què es refereix, i es mantindrà en vigor mentre no es revoqui o modifiqui el referit Acord o fins que no s'aprovi una nova resolució que modifiqui, moduli o ampliï les mesures que conté aquesta disposició.