Botiga al carrer
Ruta Cerdà
Alcalde respon. Instagram live
Festa solidaritat i interculturalitat
Exposició Aprofitart nens
Exposició Ombres
Aiguagim
Flama Canigó
Cinema
Dansa integrada
Futbol barri
Diada castellera
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

L’Ajuntament de Centelles concedeix subvencions per a comerços i Serveis afectats per la crisi del Covid-19

30/10/2020

L’Ajuntament de Centelles concedeix subvencions per a comerços i Serveis afectats per la crisi del Covid-19

L’Ajuntament de Centelles destina una partida pressupostària de 12.000 euros pels comerços i serveis afectats per la covid-19, ja sigui per tancament dels negocis obligats pel decret d’estat d’alarma del mes de març i/o per reducció de la facturació del 50% (abril – maig) envers el mateix període de l’any anterior.

Consisteix en dues línies de subvencions:

- Línia 1, per import de 100 euros, destinats exclusivament per aquells establiments que han tancat el negoci i que es podrà justificar amb el rebut de les taxes d’escombraries. 

- Línia 2, per import de 150 euros, destinats exclusivament per aquelles establiments que poden justificar la reducció de la facturació del 50% entre el mes d’abril i maig respecte l’any anterior.

Les dues línies són compatibles i no excloents. 

El període per tramitar la subvenció comença el dissabte 31 d’octubre i finalitzarà el 30 de novembre de 2020. 

Segons Josep Arisa Argemí, regidor de Promoció Econòmica i Comerç, dins les accions que s’han dut a terme per ajudar el sector comercial, creu que “aquesta partida econòmica ha de ser en part una ajuda pel sector per pal·liar part de la davallada econòmica produïda per la crisi sanitària. L’Ajuntament es compromet a continuar vetllant pel sector i ampliar les línies d’ajut per cobrir totes les sol·licituds i, alhora, crear noves convocatòries mentre duri la crisi”.

Aquesta convocatòria complementa els ajuts a persones individuals en situació de vulnerabilitat, dotats amb 25.200 euros.

Aquestes ajudes es complementen a les que ofereixen altres administracions com la Generalitat de Catalunya i des dels serveis de Promoció Econòmica se’ls ajuda en la seva tramitació.

» Més informació