Fira de la tòfona
Cinema
Campionat petanca
Centelles Famílies
Porta pessebre a la Costa
Mostra artistes locals
Agenda Biblioteca
Coruscant
Exposició Centsolidàries en línia
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

BAN Revetlles de Sant Joan i de Sant Pere

21/06/2021

BAN Revetlles de Sant Joan i de Sant Pere

Davant la celebració de les revetlles de Sant Joan i de Sant Pere d'aquests propers dies que donen pas a la nova estació de l'estiu, amb la previsió d'uns dies molt calorosos i amb la finalitat que aquestes siguin viscudes intensament, amb respecte i sense incidents us vull fer avinent el següent:

Cal tenir en compte les mesures i recomanacions de prevenció contra la COVID19 vigents des del 21 de juny, on es recomana prudència en les trobades que ja poden sobrepassar les deu persones, tant en l’àmbit públic com en el privat.

No es pot encendre cap foguera en tot el terme municipal, sense el permís corresponent.

Quan manipuleu productes pirotècnics heu de seguir totes les recomanacions del producte i no es pot fer servir gels hidroalcohòlics, el millor és el rentat amb aigua i sabó. Sobretot assegureu-vos que els vostres petards detonin a una distància prudencial de la resta de persones i zones de perill com terrenys agrícoles o espais envoltats de vegetació o bosc.

Recordeu que no podeu fer explotar petards en el mobiliari urbà, així com utilitzar-lo de llançadora de coets.

Si sou propietaris/àries de solars, us demanem que en feu la neteja al més aviat possible i que els mantingueu sempre en bones condicions de salubritat i seguretat.

Agents municipals vetllaran pel compliment d'aquest ban i per la vostra seguretat.

Per a qualsevol urgència teniu a la vostra disposició el telèfon de la Policia local, el 686 93 73 64 i el general d'emergències 112.

També, un any més, Centelles rebrà la Flama del Canigó aquest dimecres dia 23 de juny a partir de les 7 de la tarda, al Passeig, amb l'acte institucional que comptarà amb la participació dels Geganters i grallers de Centelles, Batukatelles Tabalers, lectura de poemes i l'audició de sardanes amb la cobla Lluïsos de Taradell.

Que tingueu molt bones revetlles.

Josep Paré Aregall
Alcalde de Centelles