Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Consell d’Infants, acte de renovació de càrrecs

24/11/2022

Consell d’Infants, acte de renovació de càrrecs

Aquesta setmana s'ha constituït el consell d'infants del curs 2022-2023. L'acte oficial es va fer el dilluns 21 de novembre a la sala de plens de l'Ajuntament amb el relleu de consellers infantils i la benvinguda dels nous. Deixaven el càrrec 4 conselleres i 2 consellers dels col·legis Vedruna Sagrats Cors, Ildefons Cerdà i Xoriguer.

Van presidir l'acte, l'alcalde, Josep Paré Aregall i el regidor d'Ensenyament, Víctor López Coronas. L'alcalde va felicitar la tasca que fan els consellers infantils i els va encoratjar a continuar treballant pel poble "per nosaltres és un honor que vulgueu involucrar-vos en fer tasques pel municipi i vull que sapigueu que comptem amb vosaltres per ajudar a les festes que vindran, especialment pel Cau de Bruixes". López, per la seva banda, va recordar que el consell d'infants "ja ha complert dotze anys i que fan una bona feina. Nosaltres sempre hem confiat en el consell infantil".

Tant els que entraven com els que sortien i els que quedaven per fer l'any que els resta complir, van llegir una nota explicant com veien la seva participació en el Consell i van agrair la tasca dels companys que marxen i van donar la benvinguda als que entren.

El Consell d'Infants el formem representants de totes les escoles de primària del municipi, que han sigut elegits pels companys d'escola, i es reuneixen cada mes per tractar temes d'interès tant de la comunitat educativa com del poble.