Dia internacional de la dona
Carnaval de Centelles
Presentació llibre
Centelles Famílies
Futbol barri solidari
Cinema Gaudí Febrer La hija de un ladrón
Teatre Familiar
Portes obertes
Centelles Famílies
Xerrada canvi climàtic
Premi relat breu i poesia
Exposició Josep Musach
Concurs carrers i racons engalanats
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Festa de la solidaritat i tastet intercultural

14/05/2018

Festa de la solidaritat i tastet intercultural

El dissabte 12 de maig a la tarda es va celebrar la Festa de la Solidaritat i tast intercultural dins la Setmana de la Cooperació i la Solidaritat, al ser un dia plujós es va traslladar a la pista coberta de l’escola Ildefons Cerdà, enlloc de fer-ho al parc del Pla del Mestre on es venia fent els darrers anys. A partir de les 7 de la tarda es van començar a preparar els tastets, que enguany eren de franc.

Tot i la pluja, es va celebrar amb una bona nodrida representació de nou països diferents i uns dos-cents centellencs i centellenques van passar pel lloc per fer un tast dels aliments de cada un dels països. De grups que van preparar menjar hi havia: Argentina, Brasil, Ecuador, Filipines. Japó,  Paraguai, Perú, Ucraïna, i Uruguai, també hi havia parada de Senegal amb productes típics de la zona. 

La regidora de Cooperació, Solidaritat i igualtat, Cristina Ciudad Fernández, va fer l’obertura de l’activitat amb representants dels països que participaven acompanyant-la agraint a tothom la seva participació. També es va fer una lectura del manifest per la relació cultural i mentre es sopava hi va haver actuacions de diversos països.

Mentre es sopava hi va haver actuacions de diversos països: Dansa amb el Grup Perú Contemporaneia  i Pehuen y Nuria – Escuela de Danza La Chacra.