Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Festa de la solidaritat i tastet intercultural

14/05/2018

Festa de la solidaritat i tastet intercultural

El dissabte 12 de maig a la tarda es va celebrar la Festa de la Solidaritat i tast intercultural dins la Setmana de la Cooperació i la Solidaritat, al ser un dia plujós es va traslladar a la pista coberta de l’escola Ildefons Cerdà, enlloc de fer-ho al parc del Pla del Mestre on es venia fent els darrers anys. A partir de les 7 de la tarda es van començar a preparar els tastets, que enguany eren de franc.

Tot i la pluja, es va celebrar amb una bona nodrida representació de nou països diferents i uns dos-cents centellencs i centellenques van passar pel lloc per fer un tast dels aliments de cada un dels països. De grups que van preparar menjar hi havia: Argentina, Brasil, Ecuador, Filipines. Japó,  Paraguai, Perú, Ucraïna, i Uruguai, també hi havia parada de Senegal amb productes típics de la zona. 

La regidora de Cooperació, Solidaritat i igualtat, Cristina Ciudad Fernández, va fer l’obertura de l’activitat amb representants dels països que participaven acompanyant-la agraint a tothom la seva participació. També es va fer una lectura del manifest per la relació cultural i mentre es sopava hi va haver actuacions de diversos països.

Mentre es sopava hi va haver actuacions de diversos països: Dansa amb el Grup Perú Contemporaneia  i Pehuen y Nuria – Escuela de Danza La Chacra.