Cau de Bruixes
Carnaval
Cicle passejades
Exposició
Presentació projectes Palau dels comtes, Casa Pujol i illa cultural
Gardenia
Marúnica
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Ple extraordinari municipal de Centelles del 15 de maig de 2018

23/05/2018

Ple extraordinari municipal de Centelles del 15 de maig de 2018

Amb l’assistència dels tots els regidors menys Dolors Calm Morera, regidora del PDeCAT,  es va celebrar el ple ordinari a les 9 del vespre. En el primer punt de l’ordre del dia es va aprovar la sessió anterior, del 5 d’abril de 2018. 

El segon punt era aprovar l’expedient de modificació de crèdit pressupostari 2/2018. El regidor de Gestió i Planificació Econòmica, Josep Paré Aregall, va justificar la urgència d’aquest punt “un dels projectes més imminents és la compra dels baixos del carrer Nou, una proposta interessant tant per la ubicació com pels serveis on, si es formalitza, es traslladaran els serveis socials. Aquesta modificació de 880.000 euros preveu també millores a la biblioteca, al casal Francesc Macià o l’Espai Cerdà a més de la partida del 0,7% i aquest any s’ha doblat de quantia després de diversos anys d’estar congelada”.  Per Josep Paré Aregall “tenim un compromís amb les persones i és el que nosaltres fem amb els centellencs”.

 Per Alfons Giol Amich, d’Ara Junts per Centelles, “la justificació que es dóna és que acaba el Pla de Barris el mes vinent però creiem que hi ha una justificació invisible. Hi ha un canvi d’organització que s’entreveu en la manera de funcionar de l’Ajuntament. Hi ha manca de planificació”. Giol va al·legar el seu vot en contra perquè “no compartim aquesta manera de governar”. 

Víctor Barquer Cruz, regidor no adjunt va manifestar que, “s’ha de vigilar que la tresoreria municipal no quedi tensionada si no s’aconsegueix el Pla de Barris, perquè no tinc cap dubte que l’estat espanyol pot tensionar el govern econòmicament amb el 155”. El regidor de Gestió i Planificació Econòmica, va respondre que “l’Ajuntament té capacitat de fer-hi front si es demora el pagament” i Victor Barquer Cruz li va qüestionar que “no trobo que sigui bo fer una inversió tant important en el darrer tram de la legislatura ja que es podria deixar collat al proper equip de govern”.