Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Cultura emprenedora a l’escola Ildefons Cerdà

04/04/2024

Cultura emprenedora a l’escola Ildefons Cerdà

El dia 3 d’abril els alumnes de 5è de l’escola Ildefons Cerdà han visitat  l’Ajuntament de Centelles i l’Oficina de Promoció Econòmica per tal de constituir la seva pròpia cooperativa anomenada Fonsu Teatre. Aquest projecte està dins el programa CuEmE (Cultura Emprenedora a l’Escola), el qual fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d’Educació Primària amb el recolzament de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de la localitat.

També els alumnes de l’escola han pogut presentar la seva cooperativa i exposar el seu projecte a l’alcalde, Josep Paré Aregall, juntament amb els regidors de Promoció Econòmica, Josep Arisa Argemí i el regidor d’Educació, Jordi Romeu Surriba. Tot seguit, s’han adreçat a l’Oficina de Promoció Econòmica per lliurar l’acta fundacional, els estatuts i les fitxes dels socis/es per obtenir el Codi d’Identificació Fiscal (CIF) de la seva cooperativa. 

Des de l’Ajuntament de Centelles s’està molt satisfet de participar a aquest programa i es vol continuar apostant per fomentar la cultura emprenedora, l’autonomia i la iniciativa empresarial.