Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Cloenda del Cicle de Passejades per a la gent gran a Les Franqueses del Vallès

13/05/2024

Cloenda del Cicle de Passejades per a la gent gran a Les Franqueses del Vallès

Centelles va participar, el 9 de maig, a la Cloenda del Cicle de Passejades per a la gent gran organitzades per la Diputació de Barcelona, en la modalitat de marxa nòrdica. Enguany la cloenda s'ha distribuït en 3 jornades per l'elevat nombre de participants. Així, en els 3 dies han participat 84 municipis, unes 3000 persones aproximadament.

La Jornada va tenir lloc a Les Franqueses del Vallès i es va fer una caminada d'uns 9 quilòmetres al voltant del riu. L'organització va oferir una activitat d'escalfament abans de sortir a caminar i una de relaxació en tornar de la caminada i, havent dinat, es va fer una activitat de ball dirigit, que va ser molt dinàmica i participativa.

Per cloure l'acte, els representants polítics de la Diputació de Barcelona, així com alcaldes i regidors dels municipis participants, van fer entrega dels Diplomes de participació en el Cicle de Passejades 2023-2024 a un representant de cada municipi, tancant així l'activitat fins al curs vinent. Enguany, van estar presents durant tota la jornada, la regidora de la gent gran Neus Verdaguer Paré i el regidor d'esports, Jordi Romeu Surriba.

Des de l'Ajuntament de Centelles es valora aquesta activitat molt positivament i s’encoratja al col·lectiu de les persones majors de seixanta anys a què participin el curs vinent. Les inscripcions es faran el proper mes d’octubre.