Municipi cuidador
Piscina estiu
Activitats extraescolars
Exposició Ombres
Agenda Biblioteca
Pujada Puigsagordi
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Nova edició del curs de premonitors

03/07/2024

Nova edició del curs de premonitors

Com ja és tradició en època de vacances d'estiu, des de la Regidoria de Joventut i el PIPA s'ha tornat a organitzar el curs de formació de premonitors/es de lleure dirigit a joves d'entre 15 i 17 anys (nascuts entre 2007 i 2009). Enguany el curs s'ha realitzat entre els mesos de juny i juliol i ha estat novament impartit per professionals de l'escola d'Educadors Quiràlia de Manlleu.

Enguany, altra vegada amb rècord de participació, un total de 32 joves del municipi i de les rodalies han cursat l'etapa teòrica durant l'última setmana de juny (del 25 al 28 de juny) a les instal·lacions del PIPA i l'Escola d'Adults de Centelles. Dividits en dos grups, al llarg d'aquesta formació de 20h han adquirit nocions bàsiques, recursos i eines per desenvolupar activitats en el lleure amb infants i joves.

Durant el mes de juliol, s'han repartit per diferents casals de la comarca (segons la població d'origen) per realitzar la part pràctica de la formació, també de 20h. D'aquesta manera han pogut posar en marxa tot allò après durant la primera part de la formació. Els casals que els estan acollint són: el casal d'estiu Centelles, el campus de bàsquet i el campus de futbol.

Esperem que n'hagin tret tot el suc possible i que la formació els hi sigui d'allò més útil!