Exposició Inés de Haro
Cicle Gaudí 23 octubre
Formació empresarial virtual
Centelles Famílies
Formació treball virtual
Exposició Pere Relats
Cicle Gaudí Tardor 2020
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Nits de piscina

13/07/2018

Nits de piscina

Les nits del 5, 12 i 19 de juliol l'Ajuntament de Centelles organitza les conegudes Nits de Piscina, on es fan en aquest espai d’estiu diferents activitats de Centelles en horari nocturn (de 9 del vespre fins a les 12).

La primera nit, el 5 de juliol, va ser tot un èxit, amb una afluència de més de 400 persones. La proposta era gaudir de dos inflables aquàtics gegants, acompanyats de música d'ambient. Les valoracions van ser molt positives i els inflables van agradar molt.

La temàtica del 12 de juliol era sobre els esports, junt amb la diversió d'un inflable aquàtic gegant. En una meitat de la piscina hi havia l'activitat de voleibol aquàtic i waterpolo i en l'altra es podia gaudir de l’inflable. També hi havia una zona on es podia jugar a tenis taula. L'afluència va ser de més de 430 persones i, igual que l’anterior, molt positiva i sense cap incident.

Pel que fa a l'última nit, la del 19 de juliol, la primera hora estarà dedicada a jocs de la Wii i ja a partir de les 10 es passarà una pel·lícula, Spider-Man: Homecoming.