Festa Major
Piscina estiu
Exposició Premi Centelles
Teatre Terra baixa
C El musical
Protocol seguretat oficines municipals
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Presentat el llibre “aprèn música tot llegint un conte”

08/04/2019

Presentat el llibre “aprèn música tot llegint un conte”

Amb una sala plena de gent es va fer, al Casal Francesc Macià de Centelles, la presentació del conte musical “Aprèn música tot llegint un conte”, de les professores de l’Escola de Música de Centelles Beth Daví i Anna Bartolomé, amb dibuixos d’Assumpta Fargas.

Miquel Arisa Coma, alcalde, va presentar l’acte i va agrair la feina feta a les dues autores. La idea va sorgir fa uns anys a les dues mestres, Daví i Bartolomé, per ajudar als nens i nenes a introduir-se al món de la música amb la clau de sol, el pentagrama, les blanques i les negres en un viatge interestelar de la clau de sol que recorre l’univers amb una maleta de notes musicals. Per Daví “estem molt contentes de que hagi set una realitat al cap de tants anys de fer servir les fulles soltes” per Bartolomé “hem d’agrair a tothom que finalment ha estat possible tenir el llibre acabat i creiem que pot ser una bona eina per a aprendre música”.

L’acte va comptar amb la participació de Roser Cruells, dels Catarres, que va recordar els seus temps com a alumna de l’escola agraint a les seves antigues professores la feina feta. La presentació va acabar amb una actuació del grup vocal de l’escola de música Korup dirigit per Edna Sey que també va agrair a l’escola de música el fet d’haver estat alumne i ara directora del grup de gospell i del Korup.