Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Es presenta una nova edició de les Vesprades de Tardor

15/10/2019

Es presenta una nova edició de les Vesprades de Tardor

Les Vesprades de Tardor arriben a la 8a edició. Enguany es fan del 19 al 27 d’octubre al Casal Francesc Macià i el Centre Parroquial. La presentació es va fer al casal Macià amb la regidora Anna Chavez Calm, l’alcalde Josep Paré Aregall i el director artístic i organitzador Jordi Sala Matavera. Tots van dir que seria una gran edició amb un gran nivell.

Començaran el dia 19, 20.30 h, al centre Parroquial, amb el concert d’Ana Brenes i Toni Abellàn del flamenc tradicional a l’avantguarda. Actuaran acompanyats per la percussió de Jesús Campos i el ball de Miranda Alfonso.

El dia 20, 18 h, al casal Macià, hi haurà el Concert de Joves intèrprets, alumnes de l’Escola de Musica de Centelles, l’Escola de Música i Conservatori de Vic, Conservatori del Liceu, i IEA Oriol Martorell.

El dissabte 26, 18 h, al casal Macià hi haurà l’òpera de Mozart “la menuda flauta màgica” amb l’orquestra JOVic.

I el diumenge 21, 18h, al casal Macià, es farà la cloenda amb Yadira Ferrer del jazz a la rumba. Ferrer és cantant, compositora i pianista. Actuarà amb Martín Melendez, violoncel; Carlos Sarduy, trompeta i Frank Durand, bateria.