Carnaval
Exposició
Concert
Teatre familiar
Cau de Bruixes
Sopar embruixat
Cicle passejades
Agenda Biblioteca
Presentació projectes Palau dels comtes, Casa Pujol i illa cultural
Gardenia
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Ple extraordinari municipal del 15 d’octubre de 2019

21/10/2019

Ple extraordinari municipal del 15 d’octubre de 2019

Es convoca a les 9 del vespre el ple extraordinari. S’excusa l’assistència de l’alcalde, Josep Paré Aregall per motius professionals i anuncia un retard en l’arribada la regidora de JuntsxCat, Maria Carme Sayós Motilla. Ara Junts té l’absència d’un regidor ja que encara no havia pres possessió Dolors Morera Ayza. Presideix el ple el primer tinent d’alcalde, Josep Arisa Argemí.

En primer lloc, els regidors assistents van aprovar la urgència de la convocatòria del ple. Seguidament es va posar a debat la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem. La regidora Anna Chávez Calm va manifestar que “és una sentència injusta que va molt més enllà de la política”.

Seguidament representants dels diversos partits van llegir la moció. Alfons Giol Amich (Ara Junts) va agrair la celeritat en la celebració del ple i pel debat constructiu “que va posar èmfasi en allò que ens ajunta i ens fa més forts”. Dolors Calm (Fem Centelles) va argumentar que “no té a veure amb pensaments polítics sinó amb clau de justícia i llibertat”. Eva Verdaguer Garriga (Centelles per la República) i Víctor Barquer Cruz van destacar que “cal estar al costat del poble”. El regidor Víctor López Coronas va recordar que feia 75 anys de l’assassinat del president Lluís Companys i va dir que “només si coneixem el passat podrem afrontar millor el futur”.

La sessió va acabar amb el cant d’Els Segadors. 

» Vídeo-acta Ple municipal 15/10/2019