Cau de Bruixes
Carnaval
Cicle passejades
Exposició
Presentació projectes Palau dels comtes, Casa Pujol i illa cultural
Gardenia
Marúnica
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Dia internacional de les dones a Centelles

10/03/2020

Dia internacional de les dones a Centelles

La performance El violador ets tu que es va fer el dissabte 7 de març, va ser un dels actes més seguits del Dia Internacional de les Dones al municipi, amb la participació directa d’unes dues-centes dones de diverses edats. Es va fer a la plaça Major, dues vegades i una a les escales de l'església, abans s’havien assajat per poder dur a terme la representació.

Un altre dels actes del dissabte va ser la Xerrada La revolució de Rojava: una revolta global sobre dones i llibertat, a càrrec de Judit Ramos Pujol, brigadista internacional de les YPJ, a la sala de dalt de la Violeta. El dia va acabar amb el 12è Sopar de dones de Centelles i l'espectacle Escates, pedres i bocins, contes de transformacions per a públic adult a càrrec de Patrícia McGill a la sala de baix de la Violeta.

Diumenge 8 de març es va fer la projecció de documental i col·loqui La meva pell, realitzat per SICOM (Solidaritat i Comunicació) i Entrepobles al Casal Francesc Macià, organitzat per Mans Unides. Tot seguit hi va haver una ballada de sardanes de dones compositores (música enregistrada) al Passeig, organitzada per l'Associació sardanista 1 d'octubre.

Uns dies abans s’havia fet l'espectacle Isabel cinc hores al Centre Parroquial, diumenge 23 de febrer i el dimarts 3 de febrer un taller sobre Gènere i identitat, a càrrec de Laia Sala, psicòloga, a l'Espai Jove.

Del 28 de febrer al 8 de març, al Passeig, hi va haver l’exposició: Hitos de la lucha de liberación de las mujeres kurdes, cedida pel co·lectiu Azadi Jin.