Cau de Bruixes
Carnaval
Cicle passejades
Exposició
Presentació projectes Palau dels comtes, Casa Pujol i illa cultural
Gardenia
Marúnica
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Ple extraordinari municipal de Centelles del 20 de desembre 2017

03/01/2018

Ple extraordinari municipal de Centelles del 20 de desembre 2017

El 20 de desembre es va convocar, a les 9 del vespre, el ple extraordinari amb dos punts a l’ordre del dia. Van excusar la seva assistència Alfons Giol Amich i Rosa Puig Moré (Ara Junts per Centelles). En el primer punt es van aprovar les sessions del 22 i 30 de novembre de 2017.

El segon punt de l’ordre del dia era l’aprovació del Pressupost General de l’Ajuntament per a l’exercici del 2018 que puja 6.303.445 euros. Josep Paré Aregall, portaveu de l’equip de govern i regidor d’Hisenda, va destacar “es tracta d’un pressupost continuista desenvolupat a partir d’un projecte inicial per garantir l’estabilitat pressupostària municipal”. “Tot i ser un pressupost prudent –explica Josep Paré Aregall– preveu inversions com la piscina municipal d’estiu (300.000€), els canvis per a l’administració electrònica o l’adquisició d’un vehicle per a la policia local”.

Margo Prims Damas, d’Ara Junts per Centelles, va dir que “aquest debat ens fa mandra perquè nosaltres proposarem com s’han de fer els pressupostos políticament i no ens escoltaran, ens diran que els pressupostos són impecables per això explicarem com ho farem nosaltres quan estiguem al govern”. Miquel Àngel Alabart Saludes, d’Ara Junts, “sembla que estiguem a l’any de la marmota perquè els pressupostos són calcats als de l’any passat i nosaltres el que els reclamen és el seu projecte polític”. Josep Paré Aregall els va respondre “vostès no tenen idees i tornen a fer un discurs buit de contingut mentre que a nosaltres no ens fa mandra governar”.

Per a Dolors Calm Morera del PDeCAT, “el pressupost torna a ser continuista, segurament no seria dolent si hi hagués una acció política a darrera. A més alguns dels números que es presenten no semblen fiables ni reals”.

Víctor Barquer Cruz, regidor no adscrit, va lamentar que “no hi ha temps per a treballar-los perquè ens els passen amb molt poc temps”. Barquer es va comprometre a treballar-lo millor si li donen més temps. Va dir que “l’apartat dedicat a festes segueix pujant mentre que el d’atenció a les persones va a la baixa”. Josep Paré Aregall li va rebatre dient que “no es pot desmerèixer el que s’inverteix en atenció a la persona”.

El pressupost per al 2018 es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern, l’abstenció de Víctor Barquer i els vots en contra del PDeCAT i Ara Junts per Centelles.

 

«Més informació del Ple del 20 de desembre 2017»