Exposició romànic
Exposició romànic
Escenari secret
Campanya emergència
Cinema
Caminada popular
RunahART
Premi Centelles
Agenda Biblioteca
Teatre solidari
Mercat del Trasto
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

La Festa Major obre l’aplicatiu de reserva d’entrades i es reprograma per reforçar el missatge de la prevenció

25/08/2020

La Festa Major obre l’aplicatiu de reserva d’entrades i es reprograma per reforçar el missatge de la prevenció

Les últimes recomanacions del Govern de la Generalitat preveuen una reducció de l’aforament dels espectacles culturals i lúdics. Aquest any la Festa Major de Centelles ja estava prevista seguint els protocols de seguretat per la COVID-19 però amb les noves recomanacions ens cal reforçar el missatge de prevenció i responsabilitat individual en benefici de la col·lectivitat.

L’aplicatiu per a la reserva d’entrades dels actes que ho requereixen ja està operatiu a www.centelles.cat/festamajor i al Casal Francesc Macià (de 9 a 13h). Davant la possibilitat de noves mesures més restrictives, l’Ajuntament es reserva el dret d’anul·lar les activitats reprogramades. Aquestes decisions han estat consensuades amb la Comissió organitzadora i les entitats i associacions implicades en els actes. Si hi ha algun altre canvi se n’informarà pels canals de comunicació de l’Ajuntament.

Els actes que es mantenen es traslladen a la pista de l’escola Ildefons Cerdà i al Casal Francesc Macià, ubicacions que garanteixen l’accés controlat i l’aforament. En cas de pluja, com indica la previsió, també s’evitarien canvis d’ubicació en el darrer moment. Els controls d’accés comptaran amb les mesures de seguretat idònies per a les circumstàncies que estem vivint.

Les activitats més significatives i que preveien més afluència de públic es posposen com és el concert de l’Orquestra Venus i la Festa Jove que es faran quan les circumstàncies ho permetin. Igualment es posposen actes d’entitats solidàries, culturals i esportives com la Cursa Embruixada, la Tómbola de Mans Unides o la tarda de botigues. Es vol prevenir riscos innecessaris entre organitzadors i participants. La caminada i el concert de la Coral La Violeta és un clar exemple que, tot i poder-se garantir l’aforament, s’ajorna per reforçar el missatge de prevenció.

L’Ajuntament i les persones que organitzen la Festa Major demanen responsabilitat i que es respectin les mesures de seguretat: ús de mascareta, mantenir la distància de seguretat i el rentat sovint de mans. Al mateix temps si es tenen símptomes cal quedar-se a casa.