Sant Jordi
Oller i Guerra
Ballada sardanes
Cinema
Concert de primavera
Dansa
Exposició 200 anys Vedruna
Exposició Glòria Giménez
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Lindy hop
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Ple extraordinari municipal de Centelles del 22 de desembre de 2020

23/12/2020

Ple extraordinari municipal de Centelles del 22 de desembre de 2020

Es convoca a les 9 del vespre la sessió extraordinària del Ple amb l’assistència dels tretze regidors. El ple es retransmet pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

En primer lloc s’aprova l’esborrany de l’acta de la sessió anterior (25 de novembre de 2020) que s’aprova per unanimitat.

En segon lloc el punt era per aprovar definitivament l’Ordenança fiscal número 16. Taxa per a la prestació de serveis en cementiris locals, conducció de cadàvers i altres serveis fúnebres de caràcter local, prèvia resolució sobre les al·legacions presentades. La regidora Carme Sayós (Junts x Cat) va explicar que es desestimaven les al·legacions però “acceptem que hi ha conceptes que no formarien part de la taxa i ens comprometem a retirar de la taxa allò que no sigui motiu de regulació per tal que quedi una ordenança formal”. Carla Ferrés Castro, en nom d’Ara Junts, va demanar si del text proposat es retiraven les tarifes fet que va confirmar la regidora Sayós que va dir que “ens regirem per les tarifes de l’any passat fins que es modifiqui el text”. Ferré va afirmar que “justament estàvem en contra de l’ordenança perquè acceptava unes tarifes purament privades però realment no sabem què estem votant”. L’alcalde, Josep Paré Aregall, va proposar “retirar aquest punt de l’ordre del dia, mantenint els preus del 2020 i redactar de nou l’ordenança separant el que és la regulació de preus del què és pròpiament l’ordenança”.

El darrer punt del ple era per donar compte de l’adscripció de la regidora Úrsula Serradelarca Rivera del grup polític municipal Centelles per la República – Primàries Catalunya, a comissions informatives que ocupava la seva predecessora Eva Verdaguer Garriga.

» Convocatòria, ordre del dia i acta