Exposició Ernest Faixedas
Cursa Sahara
Concert Catarres
Exposició Neus Martin
Concert Dan Imhoff
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Ple municipal extraordinari del 17 de febrer

18/02/2021

Ple municipal extraordinari del 17 de febrer

Es convoca a les 9 del vespre el ple extraordinari del 17 de febrer de 2021. El secretari de la corporació, Francesc d’Assís Serras Ortuño, s’excusa per motius sanitaris. La senyora Maria Àngels Bardolet en farà la substitució.

El regidor Josep Arisa Argemí va explicar  que “a la Junta de Portaveus es va acordar retirar la moció de la Vila Unilateral”.

La següent moció era a favor del poble sahrauí davant l’escalada militar del Sàhara Occidental. Arisa va manifestar que hi havia acord de la Junta de Portaveus per aprovar-la i s’incorporava per unanimitat al Ple Municipal. La regidora Dolors Morera Ayza d’Ara Junts va dir que “recolzem plenament aquesta moció però ens sap greu que no s’hagi informat al Consell de Cooperació Municipal i a les famílies que acullen infants del Sàhara al nostre municipi”. Va afegir que “aquesta moció podia haver estat inclosa en un altre ple i, ara ens sentim una mica utilitzats” per aquest motiu el seu grup va acordar donar els diners que es destinen al ple donar-los a l’associació Osona pel Sàhara. A aquesta proposta s’hi van afegir Fem Centelles i Centelles per la República. La moció es va aprovar per unanimitat.

» Convocatòria, ordre del dia i acta