Imprimir Ajuda'ns a millorar Rodríguez Bergadà, Joana
Rodríguez Bergadà, Joana

Rodríguez Bergadà, Joana

Data de naixement: 26 de març de 1983

E-mail:

Partit polític: L'Impuls

Comissions informatives de les que forma part

• Vocal Comissió informativa de prosperitat, urbanisme i desenvolupament local

• Vocal Comissió informativa de l'àrea de mobilitat i medi ambient

Declaració de béns i activitats

Declaració de béns i activitats no entregada.

Retribucions

Com a portaveu del grup municipal percep 50 euros per assistència a comissions informatives i 150 euros per assistència al Ple des del 21 de juny de 2023.
« Retribucions »

Formació i experiència professional

• Llicenciada en Ciències Ambientals (UVic, 2007), Diplomada en Enginyeria tècnica agrícola (UVic 2008) i post grau en Urbanisme i Salut (UPC, 2022).

• El treball final de carrera va ser realitzat al CONICET d’Ushuaia, a Argentina.

• Al llarg dels últims 15 anys he cursat nombrosos cursos de formació continua i he assistit, tant com a oient com a ponent a diversos congressos nacionals i internacionals.

• He treballat 9 anys com a consultora de medi ambient, mobilitat i protecció civil, a dues empreses del sector privat (Greccat SL, de Barcelona; La Vola, de Manlleu), i des de l’any 2017 soc tècnica de mobilitat a l’Ajuntament de Vic, on també he fet tasques de tècnica de protecció civil.

Breu CV polític

Tot i que és la primera vegada que soc regidora, des de l’any 2011 que estic vinculada a partits polítics municipals de Centelles (Convergència i Unió, PDeCat i membre fundadora de femCentelles), sent-ne un membre actiu i molt proper a les regidores que representaven a aquests grups.

Vinculació amb el teixit social del poble o rodalies

Actualment formo part de l’Associació de Galejadors de Santa Coloma de Centelles i de l’associació Sardanista 1 d’octubre. A nivell nacional, soc membre d’Omnium Cultural i donant assidua al banc de Sang i Teixits de Catalunya, així com donant de mèdul·la òssia. Soc una persona molt familiar, a qui agrada seguir les tradicions tant familiars, com del poble o del país, i implicar-me en diferents activitats i projectes, sobretot si tenen un component solidari.

Interessos extralaborals

Al meu temps lliure m’agrada llegir, sobretot novel·la negra, i a l’estiu, passar les hores a les platges i cales de la Costa Brava.Darrera actualització: 29 de febrer de 2024