Imprimir Ajuda'ns a millorar Griera Relats, Miquel
Miquel Griera Relats

Griera Relats, Miquel

Data de naixement: 12 de juny de 1994

E-mail:

Partit polític: L'Impuls

Comissions informatives de les que forma part

• Vocal Comissió informativa de l'àrea d'atenció a les persones i l'igualtat d'oportunitats

• Vocal Comissió del Pla estratègic d'Educació i Cultura

Declaració de béns i activitats

Declaració de béns i activitats no entregada.

Retribucions

Com a portaveu del grup municipal percep 50 euros per assistència a comissions informatives i 150 euros per assistència al Ple des del 21 de juny de 2023.
« Retribucions »

Formació i experiència professional

• Graduat universitari en Educació Social a la UVic-UCC l’any 2016. Amb experiència com educador a l’ADFO, Mancomunitat La Plana i a Residencia geriàtrica La Ginesta.

• Des de l’any 2018 treballo al sector tèxtil a l’Empresa Biés Osona SA de Centelles.

Breu CV polític

Esdevinc regidor de l’Ajuntament de Centelles l’any 2023 amb el grup L’IMPULS, tot i que a la legislatura anterior (2019) vaig ser membre fundador i representant del grup municipal FemCentelles.

Vinculació amb el teixit social del poble o rodalies

Formo part de l’Associació de Joves de Centelles (ACCENT JOVE) essent membre fundador (2016) i actualment en sóc vocal. També soc membre de l’Associació de Galejadors de Centelles des dels 18 anys (2012) i formo part de la comissió de Festa Major de Centelles des de l’any 2010. Participo a la comissió gestora del grup de carnestoltes Epoetaitaié de Centelles també des de l’any 2010. Vaig ser jugador del Club Bàsquet Centelles des de l’any 1999 fins el 2013.

Interessos extralaborals

M’agrada molt passejar-me per el poble al meu temps lliure i contribuir a millorar tot allò en què hi veig mancances i/o oportunitats. Amb la família molt arrelada a Centelles i a les seves tradicions, fill i net d’empresaris i botiguers del poble, intento sempre comprar al petit comerç i de proximitat.
El meu temps lliure el dedico a fer excursions per les proximitats del poble aprenent-ne la seva història i el seu passat, i també viatjar amb furgoneta per Europa aprenent i exportant diferents formes de viure i conviure als països veïns, sempre acompanyat de la meva parella i el meu gos.Darrera actualització: 29 de febrer de 2024