Imprimir Ajuda'ns a millorar Inscripció a la Borsa de l’Art i la Cultura a Centelles

Formulari d'inscripció a la Borsa de l’Art i la Cultura a Centelles

Si ets de Centelles i estàs vinculat/da a la cultura, en qualsevol dels seus àmbits, inscriu-t'hi perquè en siguem coneixedors, et tinguem present i et puguem fer partícip de la vida cultural del municipi.

La cultura és un eix vertebrador de la recuperació social i econòmica, té una funció social fonamental per al benestar de la població, tan en la seva part lúdica generadora de felicitat i entreteniment, com la part pedagògica per a incentivar la creativitat, el pensament crític i l’empoderament de la ciutadania. L’objectiu és que l'Ajuntament disposi d'un catàleg d'artistes locals per promocionar-los i per poder-los contractar per a les activitats que s'organitzin al poble.

* indica camp obligatori

*
*
*Professional
Amateur
Detalla links i/o descriu el vostre treball més actual (discs, vídeos, catàlegs, publicacions...).
Protecció de dades

D'acord amb la Llei de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades personals s'incorporaran al fitxer del Registre de documents de l'Ajuntament de Centelles, amb la finalitat de gestionar el tràmit o servei sol·licitat.
No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Ajuntament de Centelles C/ Nou, 19 Centelles (08540) Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça centelles@diba.cat indicant clarament en l'assumpte: Tutela de Drets LOPD.

Ajuntament de Centelles

  • C/ Nou, 19 08540 Centelles

Tel. 938 810 375

Relacionat