Imprimir Ajuda'ns a millorar Inscripció

Futbol Barri Solidari - 29 i 30 de juny de 2024


**MOLT IMPORTANT I IMPRESCINDIBLE**
El dia de l'activitat, els menors d'edat han de portar l'autorització paterna/materna degudament complimentada i signada.
En cas contrari no es podrà participar.

« DESCARREGAR AUTORITZACIÓ DE MENORS DES D'AQUÍ »

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ


DADES DEL PARTICIPANT


SAMARRETA

Escull la talla de la teva samarreta (Guia de talles)


DADES DE L'EQUIP


NORMATIVA I CONDICIONS PER PARTICIPAR

Pel sol fet de realitzar la inscripció, accepto la normativa que regula l'activitat i em comprometo a seguir en tot moment les indicacions dels organitzadors i/o col·laboradors.
» Durant l'activitat hi haurà d'haver-hi present un responsable de l'equip.
» El preu de participació de l'activitat per equip és de 10 € per nen, la qual anirà destinada a material solidari.
» Autoritzo les entitats organitzadores a poder utilitzar les fotografies realitzades durant l'activitat per fer-ne difusió.

Protecció de dades

D'acord amb la Llei de Protecció de Dades, us informem que les vostres dades personals s'incorporaran al fitxer del Registre de documents de l'Ajuntament de Centelles, amb la finalitat de gestionar el tràmit o servei sol·licitat.
No es cediran dades a tercers excepte quan ho requereixi la pròpia tramitació o la persona ho autoritzi expressament. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Ajuntament de Centelles C/ Nou, 19 Centelles (08540) Barcelona, o per correu electrònic a l’adreça centelles@centelles.cat indicant clarament en l'assumpte: Tutela de Drets LOPD.

Ajuntament de Centelles

  • C/ Nou, 19 08540 Centelles

Tel. 938 810 375