Imprimir Ajuda'ns a millorar Fibra òptica

Què és la XARXA NEUTRA MUNICIPAL ?

És la xarxa de fibra òptica que hi ha instal·lada al municipi. Gràcies a l'Ajuntament, Centelles és dels pocs municipis on la fibra òptica arriba a tot el terme municipal, fins i tot a les masies més allunyades.

Electracomercial Centelles, SLU gestiona una xarxa de fibra òptica passiva neutra i oberta. Com a gestor neutre posa a disposició de tots els operadors de telecomunicacions degudament autoritzats per CNMC la xarxa de fibra òptica perquè puguin oferir els seus serveis tant a les empreses com a les vivendes residencials.

Quins serveis puc contractar?

Els operadors ofereixen serveis d'Internet, telefonia fixa i mòbil i/o televisió.

He de pagar la instal·lació?

Fer arribar la fibra òptica a casa teva o a les teves instal·lacions no et comportarà cap cost, ja que ho costeja l'Ajuntament de Centelles com a part del desplegament del servei al municipi.

Quant val tenir fibra òptica?

El preu de la quota mensual del servei és similar al preu de l'Internet ADSL tradicional, però en aquest cas la connexió és 100 vegades més ràpida i fiable.

Com la puc contractar?

Si voleu rebre més informació o donar-vos d'alta del servei heu de dirigir-vos a qualsevol de les empreses que actualment operen a Centelles.

Operadors per a empreses i particulars

Fibra òptica Centelles
C. Socós, 13
Centelles 08540
Tel. 931 988 300
www.focentelles.net

Goufone
Tel. 933 900 516
www.goufone.com

Emagina
Tel. 931 318 787
www.emagina.cat

Localització

Darrera actualització: 10 de març de 2022

Electracomercial Centelles

Documentació