• PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL SEAN LEVITT: RETRATO DE UNA MEMORIA

  DIRECCIÓ - ISRAEL PÉREZ

  Sean Levitt: retrato de una memoria és el retrat emocional d’un guitarrista sobrat de talent i d’esperit autodestructiu que va marcar profundament l’escena jazz de Barcelona articulada al voltant del Taller de Músics als 90, anys d’escassedat de públic en què van començar a formar-se els grans noms d’avui. El cinema no només s'inventa històries, també pot explicar-nos i ajudar-nos a comprendre realitats que ens són alienes, vides que ens queden molt lluny i moments que, potser, ens hauria agradat viure...

   

 • MAGALÍ SARE I MANEL FORTIÀ

  MAGALÍ SARE - VEU, FLAUTA TRAVESSERA I PERCUSSIÓ
  MANEL FORTIÀ - CONTRABAIX

  Magalí Sare i Manel Fortià s'uneixen en aquest projecte per transmetre a través del petit format la seva particular forma d'entendre la improvisació i interacció dalt l'escenari. Veu i contrabaix es fusionen de manera orgànica com a ingredients principals que, juntament amb la percussió i la flauta travessera, confeccionaran un plat ric en textures i colors que de ben segur alimentarà i nodrirà a tot espectador que en pugui gaudir, fins i tot deixant-lo amb el desig de repetir.


 • GABRIEL AMARGANT - BARTOLOMEO BARENGHI DUET

  GABRIEL AMARGANT - SAXO I CLARINET
  BARTOLOMEO BARENGHI - GUITARRA ELECTRICA I ESPANYOLA

  L'argentoní Gabriel Amargant al saxo i clarinet i l'italià Bartolomeo Barenghi a la guitarra elèctrica i espanyola, ens conviden a escoltar una selecció de temes originals que s'inspiren tant en el jazz com en el folklore llatí. Els dos músics, que sovint toquen junts en formacions més àmplies, exploren aquest petit format amb la frescor, els riscos i la llibertat que en resulten.
 • CASAS - PLANA DUO

  MARC CASAS - VIBRÀFON
  GUILLEM PLANA - GUITARRA

  Dos músics osonencs que han compartit diversos projectes. Des del 2016 comencen a experimentar amb aquest singular format, un duo de vibràfon i guitarra elèctrica. Basant-se en estàndards de jazz, sense renunciar en cap moment a l’expressió més contemporània que ens poden oferir els dos instruments, han trobat un llenguatge propi, desenvolupant una complicitat mútua que ens faran notar dalt de l’escenari.

 • VRAK TRIO + NOËL AKCHOTÉ

  NOËL AKCHOTÉ - GUITARRA
  ÉTIENNE LECOMTE - FLAUTES I ELECTRÒNICA
  LAURENT GUITTON - TUBA
  ORIOL ROCA - BATERIA

  Estrena mundial de Vrak trio + Noël Akchoté al VI Cicle de jazz i músiques Improvisades de Centelles!
  Assistirem a la primera unió del trio francocatalà liderat pel flautista francès Étienne Lecomte amb el guitarrista improvisador francès Noël Akchoté, dos universos fins ara paral·lels que confluiran a escena per primer cop per a mostrar-nos tota la riquesa que és possible crear des dels seus mons respectius.
  Vrak trio és una formació que des del 2006 ha desenvolupat un univers molt personal combinant música composta del segle XX i música oral amb influències de world music, funk, jazz d’avantguarda i rock.
  Durant els seus més de deu anys d’existència, Vrak’ trio ha participat en diversos enregistraments, ha col·laborat en múltiples projectes i ha tocat en molts festivals a Espanya, França, Itàlia i Romania.

  El guitarrista-improvisador francès Noël Akchoté ha enregistrat amb molts músics de diversos estils, escriu sobre música a la revista austríaca Skug i té un segell discogràfic, que produeix a diferents grups. Nascut a París el 1968, va començar a tocar la guitarra als 8 anys. Molt aviat va tocar i estudiar amb músics com Tal Farlow, Barney Wilen, Chet Baker, Philip Catherine o John Abercrombie. A principi dels anys noranta, va començar a tocar més música experimental i improvisada. Va tocar en grups d'Henri Texier, Louis Sclavis, Daniel Humair, Jacques Thollot, Sam Rivers així com Derek Bailey, Eugene Chadbourne, Marc Ribot, Fred Frith, Evan Parker, Lol Coxhill, Tim Berne o George Lewis. Ha col·laborat amb David Grubbs, Luc Ferrari, David Sylvian, Jim G. Thirlwell (Steroïd Maximus), Big Four de Max Nagl (Steven Bernstein, Brad Jones, Joey Baron), Jean-François Pauvros o Earth de Dylan Carlson.