Neixen les Vesprades de Tardor de Centelles, seguint la traça de les Vesprades de Gener de Vic, celebrades durant tres anys al Casino de Vic sota el patrocini de la Institució Puig-Porret, i de les del mateix nom (‹‹Январские вечера››) que, anualment des de fa anys, l´Escola Gnessin de Moscou celebra a diverses ciutats de Rússia, segons la idea del seu director, Mikhail Khokhlov.

La línia bàsica que defineix el nostre projecte és la mateixa que la dels seus antecessors: crear una plataforma sòlida pels joves intèrprets del territori, amb un alt nivell musical, per tal que tinguin una oportunitat de tocar davant del públic, en un espai real, tot i que íntim i confortable, essent un projecte a llarg plaç per tal d´acostar la música a nous públics i especialment als més joves. Aquest any hi participen entre d´altres dos joves intèrprets ex-alumnes de l´Escola de Música de Centelles.

D´altra banda a les Vesprades de Tardor també es pretén relacionar la música amb d´altres arts per tal que, en paraules de Khoklov "l´auditori descobreixi que la música té una imatge i se la pot "veure", i un quadre té una melodia i se´l pot "sentir", aquesta idea desenvolupa en els més joves el sentit de la bellesa, i porta a una comprensió més profunda de l´art". En aquesta edició col·laboren a les Vesprades de Tardor els Tallers d´Art de Centelles, on els joves artistes, inspirats per la música dels joves intèrprets, crearan un mòbil gegant que estarà exposat a la sala del concert durant tot el festival.

Finalment dir que les Vesprades de Tardor tenen un tret distintiu respecte a les anteriors, ja que es presenten diferents estils musicals. En aquesta primera edició tindrem quatre concerts que inclouen: jazz flamenco, musicals i clàssica.

Que ho disfruteu!

Preneu-vos una copa amb els músics al final del concert


AUDICIÓ

Assaig obert al públic del Quartet de Corda de l´Escola de Música de Centelles . Divendres 30 Nov. 18:00h a La Violeta. Portes obertes de l´Escola de Música de Centelles.


ESCENOGRAFÍA

Móbil gegant creat pels alumnes dels Taller d´Art (coordinat per Eulàlia Llopart, Marta Postico i David Casals).


Entrada: 7€
Anticipada: 5€
Abonament 4 concerts: 18€
*entrades anticipades al Casal Francesc Macià de Centelles de 4h a 6h i també a vespradesdetardor@gmail.com


UBICACIÓ


Mostra un mapa més gran

SEGUEIX-NOS A:

Facebook Facebook Vesprades de Tardor
Twitter Twitter @vespradestardor
YouTube YouTube Vesprades de Tardor


Programa