Imprimir Ajuda'ns a millorar Festa de la cooperació

1/ Aprèn a fer menjars del món


País representat: Bolívia
Plat típic: PAPAS A LA HUANCAINA (primer plat)
Nom de la autora: Liz Valencia Fernández
País representat: Marroc
Plat típic: Cuscús (primer plat)
Nom de la autora: Fátima
País representat: Perú
Plat típic: Ají de Gallina
Nom de l'autora: Inés Salvador Torres
País representat: Perú
Plat típic: Pisco Sour
Nom de l'autora: Sara Piedra
País representat: Perú
Plat típic: Ceviche de Corvina
Nom de l'autor: Diego Salas

2/ Les rutes dels refugiats cap a Europa de Sergi Càmara

Exposició fotogràfica amb activitats familiars

3/ Papers per a tots

Campanya perquè ningú no es quedi enrere

6/ ‘La violència de l’oblit’

Les causes de diversos conflictes de llarga durada

7/ Exposició Projectes de Cooperació al Desenvolupament 2017-2018

8/ Exposició Projectes de Cooperació al Desenvolupament 2019

Des de l’any 2000 és dur a terme el mes de maig la Setmana de la cooperació i la solidaritat. Aquesta té la finalitat de sensibilitzar a la població sobre les diferencies nord-sud i de la importància d’establir lligams entre els països en vies de desenvolupament i la nostra població.

Dins aquesta festa hi ha un tast intercultural i actuacions musicals de diferents pobles del món. El tast (petit berenar-sopar) l’organitzen ciutadans i ciutadanes que viuen a Centelles i que provenen de diferents països, essent un acte intercultural , d’aprenentatge i de coneixença.

Darrera actualització: 29 de juny de 2020

Responsable polític

Responsable tècnic

Relacionat

També et pot interessar