Imprimir Ajuda'ns a millorar Pla estratègic d'Educació + Cultura 2019-2022

El Pla Estratègic Educació+Cultura de Centelles és una iniciativa fruit de la voluntat de centellenques i centellencs i del seu Ajuntament de situar les polítiques culturals i educatives com a eix central de les polítiques municipals. Per al seu desenvolupament s’ha sol·licitat l’assessorament de la Diputació de Barcelona i s’ha endegat un procés participatiu que, al llarg de tres anys ha permès una construcció conjunta de propostes i imaginaris compartits.

El Pla parteix d’una diagnosi i un mapa del present que ha permès projectar un horitzó de futur en el que, de manera participativa, els i les centellenques han evidenciat que aposten per un poble obert a la creativitat, la identitat i la diversitat cultural que vol fer de l’educació al llarg de la vida, la garantia per a la innovació, el creixement econòmic territorial sostenible i la cohesió social. Amb aquest ànim el Pla pretén enfortir el diàleg entre educació i cultura per tal d’aconseguir donar resposta a reptes comuns entre els dos àmbits.

El procés de redacció del Pla ha estat un treball desenvolupat amb la participació de docents, estudiants, dirigents educatius, artistes, gestors culturals, institucions socials i culturals, ciutadania, agents privats i comunitaris del municipi i l’Ajuntament, amb els quals hem analitzat i pensat la realitat cultural i educativa, per arribar a propostes d'acció estratègica, per als pròxims anys.

Fase 1 - 2018

Fase 2 - 2019

Darrera actualització: 29 de juny de 2023

Més informació

Responsable polític

Responsable tècnic

També et pot interessar