Imprimir Ajuda'ns a millorar XXXVI Caminada popular » 20 d’octubre de 2019

Caminada popular que es fa cada any el mes d’octubre a Centelles. El seu recorregut us permetrà descobrir diferents indrets del municipi. Durant el trajecte hi ha diversos punts d'avituallament, també hi ha esmorzar i un obsequi per a tothom que hi participi.

Caminada popular

Caminada popular 2018

Enguany farem dues caminades. Una de curta, d'uns 12 quilòmetres i una de llarga, d'uns 24 (alerta!, per fer la llarga cal estar habituat a caminar).

Ambdues sortiran del pla del Mestre pel carrer de Tarragona cap al Masat. Seguiran cap a salt de Ca i cap a la riera Blanca, creuant la carretera del Cerdà per enfilar-se cap dalt del serrat on hi ha les cases del carrer de les Comtesses. Aquí hi haurà el primer control i avituallament.

Seguirà cap a Cobassona i el Montpar, on passarà per darrera la casa fins arribar a una casa en ruïnes (can Ramon) i poc metres després les caminades se separaran.

La curta seguirà a l'esquerra, cap al pla de can Tres Quarts, on hi haurà l'esmorzar. D'aquí s'iniciarà el retorn a Centelles tot anant cap a can Tres Quarts, cap a les envistes del Sunyer i el Cerdà. Quan hi arribarem tombarem a mà dreta per anar a tocar les ruïnes de l'antiga ermita de Santa Magdalena de Vilarestau i baixarem cap a Castellar pel camí de la línia elèctrica. Passat Castellar, sols quedarà seguir pel polígon la Gavarra i per la pujada de la piscina fins arribar altre cop al pla del Mestre.

La llarga seguirà (després de can Ramon) cap el Febrer i cap dalt a Sant Miquel Sesperxes. Continuarà cap el collet de can Borla, cap el collet de Gassens i s'enfilarà pel serrat de Puigfred cap a la font del Pollancre. Després girarà a l'esquerra cap a Bernils (ruïnes) i baixarà cap a Sant Pere de Bertí i fins el Clascar, on hi haurà l'esmorzar.

Aquí s’iniciarà el retorn, pels camins de vora cingle, a tocar de Bellavista Vella i el Rajadell. Passarà cap el Presseguer i anirà a enllaçar amb el recorregut de la curta al pla de can Tres Quarts, on hi haurà un segon control.

A l'arribada al pla del Mestre, tothom que hi hagi participat tindrà el darrer control i un obsequi.

Recorregut llarg: 24 km

Powered by Wikiloc

Recorregut curt: 12 km

Powered by Wikiloc

Darrera actualització: 29 de juliol de 2019

20 d’octubre de 2019

Responsable polític

Responsable tècnic

  • Roger Casas Vicente

Documentació de la caminada

També et pot interessar

Relacionat