Concert de primavera
Dansa
Taller paternitats
Caminada i cursa solidaria
Exposició 200 anys Vedruna
Agenda Biblioteca
Portes obertes escola bressol
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Punt Lila pel concert de Lola and The Rhinos i Catarres

20/04/2023

Punt Lila pel concert de Lola and The Rhinos i Catarres

L’Ajuntament de Centelles posarà un punt lila amb quatre agents d’igualtat durant el concert de Lola and the Rhinos i Catarres.

El Punt lila és un espai segur on professionals especialitzats (agents d’igualtat) informen sobre les violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques, sobre la violència sexual, fa prevenció i ajuda les víctimes o testimonis d’aquestes situacions.

Durant el concert, dues agents d’igualtat faran l’atenció i sensibilització a la carpa lila per conèixer com es donen les violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques, què cal fer per prevenir-les i identificar-les i per a atendre a les persones que vulguin explicar i/o denunciar alguna agressió. I dues professionals més recorreran la zona del concert per tal de prevenir i detectar possibles agressions i també per tal de sensibilitzar.
Les quatre agents d’igualtat es podran identificar per les seves armilles liles. Qualsevol persona que vegi o pateixi alguna agressió pot contactar amb elles al Punt lila que hi haurà a la zona del concert de 8 a 12 de la nit.