Fira Ratafia
Centelles Famílies
Festa de la solidaritat
Documental M
Cinema
Botiga al carrer
Exposició Centelles Il·lustrat
Exposició Ersilia
Guia activitats joves
Piscina Estiu
Aplec Sardana
Concert Sardana
Teatre solidari
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

X Jornada de la gent gran

10/07/2017

X Jornada de la gent gran

Dissabte dia 8 de juliol es va celebrar la desena jornada de la gent gran, que organitza l'àrea de Benestar i Família de l'Ajuntament de Centelles, i en la que estan convidats tots els centellencs i centellenques majors de 65 anys.

Cada any la jornada ha estat sobre un tema monogràfic diferent: a l'entorn de l'esport, de la vellesa, de la salut, la relació amb els infants.... Enguany es va desenvolupar amb el lema Viu la vida amb un somriure. Hi van participar un total de cent dues persones i van estar coordinades per la Carme i la Mercè de Benestar Social, juntament amb la regidora Neus Verdaguer.

Enguany també es va fer un reconeixement a totes les regidores que durant aquests deu anys han anat desenvolupant aquesta activitat començant per la Rosa Díez, la Joana Aragall, la Maria Urpina i la regidora actual, Neus Verdaguer.
La jornada va ser plena d'activitats, comptant amb quatre tallers (risoteràpia, coral, ball i teatre) que estaven coordinats per tal que tothom pogués participar en tots ells. Al llarg del matí també es va fer un concert de la Coral Veus de Tardor i al migdia una mostra de teatre del grup Jovent major de 65 anys de Centelles.