Taller masculinitats
Taller paternitats
Exposició Jazz i altres
Exposició treballs aula Patchwork
Sardanes
Concert Cantus Firmus
Miniconcerts de primavera
Cinema
Exposició i conferències Primera República
Agenda Biblioteca
Activitats Joves Estiu
Concert Tot celebrant Tete
Fira Ratafia
Futbol barri
Imprimir Ajuda'ns a millorar Comunicació

Activitats de la Mobile Week Catalunya a Centelles

01/07/2021

Activitats de la Mobile Week Catalunya a Centelles

Centelles acollirà, per primera vegada, activitats de la Mobile Week Catalunya. Es faran del 5 al 8 de juliol. Per a l’alcalde, Josep Paré Aregall, “aquesta és una mostra més de la implicació del nostre municipi en promoure aquestes tecnologies de la informació que donen valor a la vila”.

Les activitats, presentades en roda de premsa, “són per a totes les edats i quan ens van dir que ho podíem organitzar ens hi vam implicar ràpidament”,  va dir Xavier Sanglas, un dels organitzadors. La regidora Anna Chávez Calm també va destacar la importància de “és molt interessant acollir la Mobile Week pel que significa de coneixement de les noves tecnologies”.

La Mobile Week Catalunya 2021 es fa a uns 18 municipis amb l’objectiu principal d’apropar la tecnologia als ciutadans coincidint amb la celebració del Mobile World Congress a Barcelona.

Els actes van del dia 5 al dia 8 de juliol, si bé el dia 4 ja començarà amb una Gimcana Digital dirigida a infants i adolescents.  L’acte inaugural serà el dilluns 5, amb Carlos Blanco, al casal Macià, que parlarà dels “Recursos per a Startups”. Blanco és fundador de Nuclio i del fons de capital risc Encomenda Smart Capital. Parlarà a través de videoconferència. Tots els actes són gratuïts si bé cal inscripció.

Dimarts 6, hi ha doble activitat. Al matí es farà un taller amb Xavier Sanglas, enginyer informàtic i docent al Centre Formació Adults del poble, sota el títol “la navalla suïssa de butxaca” que tractarà de les activitats i utilitats més desconegudes dels dispositius mòbils, destinat a públic adult. A la tarda hi haurà una taula rodona amb el tema “pares i mares digitals” amb tècnics i representants de les AFA’S locals.

Dimecres 7, els adolescents, al matí, podran informar-se de quin model o perfil de telèfon mòbil és el més adequat per les seves necessitats, aquest acte anirà a càrrec de Jaume Muel, informàtic de sistemes i noves tecnologies amb el títol “Top mòbils 2021”.

El mateix dia 7 hi haurà una xerrada sobre “Aprenentatge digital en confinament”, on Maria Valldeneu entrevistarà al regidor d’educació del municipi, Victor López Coronas.

Dijous 8 de juliol, també hi ha jornada matí i tarda, començarà amb un taller: Eines de comunicació telemàtica a càrrec de Xavier Sanglas, on s’ensenyarà a utilitzar diferents plataformes de comunicació telemàtica, destinat a adults.

El dia 8 acabarà la setmana amb la xerrada de Sara Garcia Antúnez presidenta de Stophaters que parlarà de Ciberassetjament, amb el títol “Ciberdelitos y sus consecuencias”  acte obert a adolescents i adults.